Monitörde Ölü Piksel Sorunu

Reaksiyon skoru
0
monitörümde 1 tane ölü piksel var ve oyun oynarken rakibin kafası sanıyorum benim için çok büyük sıkıntı oluyo,monitörü alalı 1 sene oldu VATAN COMPUTER den almıştım.Acaba götürsem bana yenisini verirlermi ?

monitörümde 1 tane ölü piksel var ve oyun oynarken rakibin kafası sanıyorum benim için çok büyük sıkıntı oluyo,monitörü alalı 1 sene oldu VATAN COMPUTER den almıştım.Acaba götürsem bana yenisini verirlermi ?
Monitörü aldığın zaman ölü piksel garantisi varmıydı? Varsa ve süresi dolmamışsa yenilerler.

En az 3 tanede deişim yapılıyor diye biliyorum

Bence vatanın Müşteri hizmetlerine bağlan söyle eğer değiştiririz derlerse değiştir

Tam modeli nedir acaba bazı markaların en az 5 tane ölü piksel gerekiyor sanırım model marka ismi alırsam yardım ederim.

En az 3 tanede deişim yapılıyor diye biliyorum
Kanka o biraz yok gibi telefonu 4 kere yolladim 3 kere aynı sorundan yollandı adamlar 4.de değiştiremeyiz dediler bi de üstüne 3000 tl fatura çıktı

Geri