Neler Yeni

Monitörde Ölü Piksel Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Yiğit
monitörümde 1 tane ölü piksel var ve oyun oynarken rakibin kafası sanıyorum benim için çok büyük sıkıntı oluyo,monitörü alalı 1 sene oldu VATAN COMPUTER den almıştım.Acaba götürsem bana yenisini verirlermi ?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
monitörümde 1 tane ölü piksel var ve oyun oynarken rakibin kafası sanıyorum benim için çok büyük sıkıntı oluyo,monitörü alalı 1 sene oldu VATAN COMPUTER den almıştım.Acaba götürsem bana yenisini verirlermi ?
Monitörü aldığın zaman ölü piksel garantisi varmıydı? Varsa ve süresi dolmamışsa yenilerler.

inanc_cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
İnanç Çoban
garantisi varsa götür tabi

Emre Baş

80+ Gold
En az 3 tanede deişim yapılıyor diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammet
Bence vatanın Müşteri hizmetlerine bağlan söyle eğer değiştiririz derlerse değiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emirhan Şahin
Tam modeli nedir acaba bazı markaların en az 5 tane ölü piksel gerekiyor sanırım model marka ismi alırsam yardım ederim.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
En az 3 tanede deişim yapılıyor diye biliyorum
Kanka o biraz yok gibi telefonu 4 kere yolladim 3 kere aynı sorundan yollandı adamlar 4.de değiştiremeyiz dediler bi de üstüne 3000 tl fatura çıktı

Top Bottom