Neler Yeni

Monitörde Yatay Çizgi Sorunu

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
Asus Vg24vq modelli monitörü kullanmaktayım fakat monitörde çizgiler çıkıp gidiyor özellikle yatay şeklinde bu sorun monitör mu ekran kartımı kaynaklıdır kasa kapalı halde monitörde olmayada başlıyor ben monitörden şüpheleniyorum acaba doğrumu düşünüyorum.Ev kullanıcısıyım başka parça takıp denemem mümkün değil monitörün garanti bitimine az kaldı.Cevaplarınız için teşekkürler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Asus Vg24vq modelli monitörü kullanmaktayım fakat monitörde çizgiler çıkıp gidiyor özellikle yatay şeklinde bu sorun monitör mu ekran kartımı kaynaklıdır kasa kapalı halde monitörde olmayada başlıyor ben monitörden şüpheleniyorum acaba doğrumu düşünüyorum.Ev kullanıcısıyım başka parça takıp denemem mümkün değil monitörün garanti bitimine az kaldı.Cevaplarınız için teşekkürler.
Ekran kartınız nedir? Ve bu sorun oyuna girince mi oluyor

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran kartım 1070 asus dual Oyuna girince hiçbir sorun yok sadece diyelimki uzun süre pc kapalı kaldı açılışında ekranda yatay çizgiler çıkmaya başlıyor ve sonrasında geçiyor.Birdaha söz konusu olmuyor.Ve bu pc kapalı ikende monitörü sadece açınca asus yazısında bile belirginleşiyor çizgiler.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam ekran kartım 1070 asus dual Oyuna girince hiçbir sorun yok sadece diyelimki uzun süre pc kapalı kaldı açılışında ekranda yatay çizgiler çıkmaya başlıyor ve sonrasında geçiyor.Birdaha söz konusu olmuyor.Ve bu pc kapalı ikende monitörü sadece açınca asus yazısında bile belirginleşiyor çizgiler.
Asus yazısında da varsa monitör kaynaklıdır

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
Asus yazısında da varsa monitör kaynaklıdır
Bende ondan şüpheleniyorum hocam sadece kesinlik arıyordum bu arada display port kablosu kullanıyorum paugge sertifikalı 1.4 monitörü ozaman garantiye göndereyim ben.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Bende ondan şüpheleniyorum hocam sadece kesinlik arıyordum bu arada display port kablosu kullanıyorum paugge sertifikalı 1.4 monitörü ozaman garantiye göndereyim ben.
Asuslarda portları taramadan önce başlangıç animasyonu çıkıyor orada da yapıyorsa monitör kaynaklıdır. Servisle bir görüşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asuslarda portları taramadan önce başlangıç animasyonu çıkıyor orada da yapıyorsa monitör kaynaklıdır. Servisle bir görüşün
Bilgisayar kapalıyken bir açıp deneyin daha net emin olmak için

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
Hocam Asus animasyonu kasa kapalı iken sadece güç verince özellikle yapıyor kasayı açınca zaten devam ediyor taki geçene kadar sonrasında sorun yok.Asus ile görüşeyim madem ben göndereyim garantiye bu sorun sanırım monitör kaynaklı gibi duruyor.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Resim atabilir misin bende de benzer bişey vardı oysa yardımcı olabilirim size

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Hocam Asus animasyonu kasa kapalı iken sadece güç verince özellikle yapıyor kasayı açınca zaten devam ediyor taki geçene kadar sonrasında sorun yok.Asus ile görüşeyim madem ben göndereyim garantiye bu sorun sanırım monitör kaynaklı gibi duruyor.
Aynen vakit kaybetmeden gönderin bir de videoya alın elinizde kanıt olsun

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
Bilgisayar kapalıyken bir açıp deneyin daha net emin olmak için
Bilgisayar uzun süre kapalı kalınca yapıyor 1-2gün açmadığım takdirde monitörde kapalı iken özellikle ilk seferde güç verince animasyonda mevcut problem ekran kartı kaynaklı olsa ilk monitörü açınca neden yapsın ki bu sorunu.

Resim atabilir misin bende de benzer bişey vardı oysa yardımcı olabilirim size
Hocam şuan bu sorunu görmem mümkün değil sanırsam ilk seferinde oluyor fakat yarın tekrar atıp gösteririm size sorunu.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bilgisayar uzun süre kapalı kalınca yapıyor 1-2gün açmadığım takdirde monitörde kapalı iken özellikle ilk seferde güç verince animasyonda mevcut problem ekran kartı kaynaklı olsa ilk monitörü açınca neden yapsın ki bu sorunu.

Hocam şuan bu sorunu görmem mümkün değil sanırsam ilk seferinde oluyor fakat yarın tekrar atıp gösteririm size sorunu.
Benim de aynı şekilde bir sorunum vardı 2-3 kere Acer servisine gönderdim monitörü bişey bulamadılar. Sonra ben başka bir mekanda fişe taktım geçmişti ve eve getirdim sorunsuz kullanmaya devam ettim. O sorun nasıl çözüldü hala fikrim yok ama sıkıntının kaynağı sanırım evin elektrik hattındaydı

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
Benim de aynı şekilde bir sorunum vardı 2-3 kere Acer servisine gönderdim monitörü bişey bulamadılar. Sonra ben başka bir mekanda fişe taktım geçmişti ve eve getirdim sorunsuz kullanmaya devam ettim. O sorun nasıl çözüldü hala fikrim yok ama sıkıntının kaynağı sanırım evin elektrik hattındaydı
Hocam ilk defa duydum bunu sizden acaba aynı şeyi banada söylerlermi.Ben uzatma priz kullanıyorum ve akım korumalı olanından.Tek pc bağlı uzatma priz üzerinden.Uzun zamandır eski monitörümde böyle bir sorun olmamıştı bu monitörde yaşadım bu sorunu sadece emin olamadım şuanda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Va panellerde uzun süre açılmadığında aynı sorunu yaşayanlar var, daha önce denk gelmiştim. Panelden dolayı böyle olduğu söyleniyor.

Top Bottom