Ürünü teknik servise kim gönderiyor ise teknik servis kayıt formunda kimin adı geçiyor ise elbette iletişime geçeceklerdir fakat şu sizdeki sorun teknik servisin bilgisayarında bilgisayarına bağlan dığın da olmayabilir de teknik servisin denemelerinde de aynı sorun gözlemlenir ise dediğim gibi iade talep ettiniz onaylayabilirler onaylamayabilirler arızalı parçayı değiştirmeyi önerebilir Ler veya kullanıcı hatası diyerek ücretli tamirat şeklinde yönlere doğru bile gidebilir bu sadece bu markanın servisi ile alakalı değil bütün markalar ve bütün servisler aynı durumda siz de savunmanızı ona göre yapmak durumundasınız bu kullanıcı hatası ücretli tamirat yapacağız demeleri halinde siz de diyebilirsiniz ki hayır kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum ben ürüne herhangi bir zarar vermedim kabul etmiyorum diyebilirsiniz detaylandırıyorum hatta bir bu kadar daha yazabilirim ama gerek yok sizden sonuç hakkında buradan bilgilendirmenizi bekliyor olacağızHocam çekdiğim videoyu teknis servise isterlerse atarsınız dediler teknik servis benimle iletişime geçcek yani değilmi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Forumda kullanan birisine sordum onunki böyle değilmiş