san_ozsaho
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 156
Sadece siyahta belli oluyorlar diğer renklerde pek göremedim, ölü piksel olsalar her renkten gözükürüm diye düşünüyorum sizce nedir bunlar? (Yaklaşık 20-25 tane var)
Direk iade verinSizce ne yapayım
sadece siyahlarda olsa bile bence rahatsız edici tabii ki iade edebiliyorsan et bu arada marka model nedir monitörünSadece siyahta belli oluyorlar diğer renklerde pek göremedim, ölü piksel olsalar her renkten gözükürüm diye düşünüyorum sizce nedir bunlar? (Yaklaşık 20-25 tane var)
Yeni aldığım bu monitörde bu sorunu fark etmişken donanım arşivi indirimini gördüm ve onu da sipariş ettim, duruma göre iptal ederim düşüncesiyle, sizce bu rampage glacier monitör iyi midir,Direk iade verin
Thomson m27qg5y14sadece siyahlarda olsa bile bence rahatsız edici tabii ki iade edebiliyorsan et bu arada marka model nedir monitörün
Thomson m27qg5y14iade, bilgi için soruyorum modeli nedir monitörün?
Hocam rampage hakkında hiçbir bilgim yokYeni aldığım bu monitörde bu sorunu fark etmişken donanım arşivi indirimini gördüm ve onu da sipariş ettim, duruma göre iptal ederim düşüncesiyle, sizce bu rampage glacier monitör iyi midir,
Thomson m27qg5y14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thomson m27qg5y14
2k 200hz olduğunu düşünürsek gayet fp ürün bence rampage monitör. herkes kötü yorum yapıyor marka hakkında ama bence üründen ürüne ayrı değerlendirmek daha doğru olur. alın bakın hoşunuza gitmezse iade edersiniz zaten bencede alınır ayrıca.Yeni aldığım bu monitörde bu sorunu fark etmişken donanım arşivi indirimini gördüm ve onu da sipariş ettim, duruma göre iptal ederim düşüncesiyle, sizce bu rampage glacier monitör iyi midir,
Thomson m27qg5y14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thomson m27qg5y14