Neler Yeni

Yardım Monitördeki Leke Nedir ?

Rookie Forumer

80+ Bronze
leke.jpg

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Ölü pixel değil belli oluyor. Toz kaçmış yakın zamanda monitörü taşıdıysan ondan olabilir, duvara asarken duvar delme kaynaklı toz v.s derken aynısı bende de oldu servis temizledi.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Ölü Pixel Siyah Ekranda Beyaz Olur Değilmi ?
Bunu ilk defa duydum lakin attığın fotoğrafta ki lekenin ölü pixel olmadığını düşünüyorum arkadaşında dediği gibi bir toz kaçma tarzı bir şey olmuş gibi direk nokta çeklinde olur öyle köşelerinde saçılma olmaz

Rookie Forumer

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu ilk defa duydum lakin attığın fotoğrafta ki lekenin ölü pixel olmadığını düşünüyorum arkadaşında dediği gibi bir toz kaçma tarzı bir şey olmuş gibi direk nokta çeklinde olur öyle köşelerinde saçılma olmaz
Hocam Ölü Pixel Konusunu Pek Bilmiyorum Büyük İhtimallen Söylediğiniz Gibi Tozdur

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Ölü Pixel Siyah Ekranda Beyaz Olur Değilmi ?
Ölü pixel direkt siyah olur hiçbir renk vermez ama belirgin şekilde siyah olurlar ve keskin biterler, fotoğraftaki gibi olmazlar yani.

Çoğu zaman kişilerin ölü pixel diye tabir ettikleri olay aslında "Defective pixel" diye geçer, bu sorunu yaşayan ürünlerde çoğu renk doğru çalışsa da bazı renklerde sorun çıkar.

Garanti varsa servise ver temizlerler, garanti yoksa kendin aç temizle ama dikkatli ol zarar verebilirsin, çok ta rahatsız etmiyorsa boş ver kalsın :)

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Eski Monitör Hocam
Valla o zaman pekte bir şey diyemeyeceğim kalsın öyle seni çok rahatsız etmiyor ise çünkü ben 1 sene kare monitörde flex çizgileri ile Valorant oynadım bence nokta o kadar da sorun değil

Rookie Forumer

80+ Bronze
Ölü pixel direkt siyah olur hiçbir renk vermez ama belirgin şekilde siyah olurlar ve keskin biterler, fotoğraftaki gibi olmazlar yani.

Çoğu zaman kişilerin ölü pixel diye tabir ettikleri olay aslında "Defective pixel" diye geçer, bu sorunu yaşayan ürünlerde çoğu renk doğru çalışsa da bazı renklerde sorun çıkar.

Garanti varsa servise ver temizlerler, garanti yoksa kendin aç temizle ama dikkatli ol zarar verebilirsin, çok ta rahatsız etmiyorsa boş ver kalsın :)
Çokta Göze Batmıyor Hocam , Şimdi Okadar Vidayı Kim Sökecek Boşver Kalsın Sadece Beyaz Sayfalarda Göze Batıyor

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler

Kendin aç temizle olayı çok sıkıntı be hocam 1 sene samsung serviste televizyon tamir ettim de yani ara katmana denk geldiyse açtığı gibi daha çok toz olum sıkıntı yaratabilir pek tavsiye etmeyeceğim bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,020
Üyeler
164,767
Son üye
dynafx
Top Bottom