Rookie Forumer
80+ Bronze
Ölü Pixel Siyah Ekranda Beyaz Olur Değilmi ?Ölü pixel değil belli oluyor. Toz kaçmış yakın zamanda monitörü taşıdıysan ondan olabilir, duvara asarken duvar delme kaynaklı toz v.s derken aynısı bende de oldu servis temizledi.
Bunu ilk defa duydum lakin attığın fotoğrafta ki lekenin ölü pixel olmadığını düşünüyorum arkadaşında dediği gibi bir toz kaçma tarzı bir şey olmuş gibi direk nokta çeklinde olur öyle köşelerinde saçılma olmazÖlü Pixel Siyah Ekranda Beyaz Olur Değilmi ?
Hocam Ölü Pixel Konusunu Pek Bilmiyorum Büyük İhtimallen Söylediğiniz Gibi TozdurBunu ilk defa duydum lakin attığın fotoğrafta ki lekenin ölü pixel olmadığını düşünüyorum arkadaşında dediği gibi bir toz kaçma tarzı bir şey olmuş gibi direk nokta çeklinde olur öyle köşelerinde saçılma olmaz
Diğer arkadaşlar da bir yorum yapsın ona göre olmadı servise götür bir baktır sorHocam Ölü Pixel Konusunu Pek Bilmiyorum Büyük İhtimallen Söylediğiniz Gibi Tozdur
Eski Monitör HocamDiğer arkadaşlar da bir yorum yapsın ona göre olmadı servise götür bir baktır sor
Ölü pixel direkt siyah olur hiçbir renk vermez ama belirgin şekilde siyah olurlar ve keskin biterler, fotoğraftaki gibi olmazlar yani.Ölü Pixel Siyah Ekranda Beyaz Olur Değilmi ?
Valla o zaman pekte bir şey diyemeyeceğim kalsın öyle seni çok rahatsız etmiyor ise çünkü ben 1 sene kare monitörde flex çizgileri ile Valorant oynadım bence nokta o kadar da sorun değilEski Monitör Hocam
Çokta Göze Batmıyor Hocam , Şimdi Okadar Vidayı Kim Sökecek Boşver Kalsın Sadece Beyaz Sayfalarda Göze BatıyorÖlü pixel direkt siyah olur hiçbir renk vermez ama belirgin şekilde siyah olurlar ve keskin biterler, fotoğraftaki gibi olmazlar yani.
Çoğu zaman kişilerin ölü pixel diye tabir ettikleri olay aslında "Defective pixel" diye geçer, bu sorunu yaşayan ürünlerde çoğu renk doğru çalışsa da bazı renklerde sorun çıkar.
Garanti varsa servise ver temizlerler, garanti yoksa kendin aç temizle ama dikkatli ol zarar verebilirsin, çok ta rahatsız etmiyorsa boş ver kalsın
Kendin aç temizle olayı çok sıkıntı be hocam 1 sene samsung serviste televizyon tamir ettim de yani ara katmana denk geldiyse açtığı gibi daha çok toz olum sıkıntı yaratabilir pek tavsiye etmeyeceğim bir şeyÖlü pixel direkt siyah olur hiçbir renk vermez ama belirgin şekilde siyah olurlar ve keskin biterler, fotoğraftaki gibi olmazlar yani.
Çoğu zaman kişilerin ölü pixel diye tabir ettikleri olay aslında "Defective pixel" diye geçer, bu sorunu yaşayan ürünlerde çoğu renk doğru çalışsa da bazı renklerde sorun çıkar.
Garanti varsa servise ver temizlerler, garanti yoksa kendin aç temizle ama dikkatli ol zarar verebilirsin, çok ta rahatsız etmiyorsa boş ver kalsın
Aynen Dursun Ölü Pixel Değil SonuçtaKendin aç temizle olayı çok sıkıntı be hocam 1 sene samsung serviste televizyon tamir ettim de yani ara katmana denk geldiyse açtığı gibi daha çok toz olum sıkıntı yaratabilir pek tavsiye etmeyeceğim bir şey