Monitörler hakkında deneyimler

Alina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Merhaba beyler

Aldığım sistem için monitör almam gerekiyor paneller , yenileme hızı , gecikme süresi hakkında çoğu şeyi biliyorum.

Bu konu da sizinde fikirleriniz lazım
Ben tn panel seçmem ama aranızda kullanan varsa deneyimini yazabilir , kısaca herkes kendisinde bulunan monitörün panel tipini ve yenileme hızını yazarak gerekirse modelin linkini bırakarak deneyimlerini belirtsin ve herkes bu konuda bilginlensin.

Cevaplarınızı bekliyorum dostlar , şimdiden teşekkürler.

Merhaba beyler

Aldığım sistem için monitör almam gerekiyor paneller , yenileme hızı , gecikme süresi hakkında çoğu şeyi biliyorum.

Ben tn panel seçmem ama aranızda kullanan varsa deneyimini yazabilir , kısaca herkes kendisinde bulunan monitörün panel tipini ve yenileme hızını yazarak gerekirse modelin linkini bırakarak deneyimlerini belirtsin ve herkes bu konuda bilginlensin.

Sistem DA-3

Benim IPS panel 144hz monitörüm var. Oyun deneyimi çok güzel. Curved olması ayrı bir güzel zaten. Sorunsuz kullanıyorum

Bütçem 1600 TL
Senin aldığın monitörün Va panel olanını alacağım.
1600 e bulman imkansız o monitörü ayrıca 2K 1660 super için iyi bir seçim olmaz. Baktığın monitörü atar mısın? 1600 e asus vp249qr iyi bir tercih olur.

Merhaba beyler

VA Panel kullanıyorum
ve DEĞER
Gerçekten renkleri iyi veriyor ve Performanslı
(Ama Bütçen varsa ips öneririm)

Geri