monitörler hakkında sizce hangisi

Fsburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
valorant oynayan biriyim çoğunlukla 2. monitörüm var ips filmlerimi ordan izliyorum sizce akıcılığı için tn panel xl2456 alınır mı sadece fps oyunalrı için alıcam

bence tn panel alma akıcı olabilir ama renkler rezalet gösteriyor va alabilirsin ama dersenki ben tn istiyorum asusun tn paneli var o güzel diyolar

bence tn panel alma akıcı olabilir ama renkler rezalet gösteriyor va alabilirsin ama dersenki ben tn istiyorum asusun tn paneli var o güzel diyolar
ya ips monitörlerde çok ölü piksel oluyor diyorlar kararsız akldım hiç uğraşmak istemiyorum iade ile falan o yüzden

profosyonel bir e-sport oyuncusu değil iseniz gidip IPS panel alın.

valorant oynayan biriyim çoğunlukla 2. monitörüm var ips filmlerimi ordan izliyorum sizce akıcılığı için tn panel xl2456 alınır mı sadece fps oyunalrı için alıcam
ben xl2546 kullanıyorum süper bişey sağa sola hareket ettiriyorsun adam bulanıklaşmıyor

Bunu öneririm. 3.5-4kya 24 inç var nedense hep görüntü olarak gözle görülmeyecek bir dark olsada.

Bunu öneririm. 3.5-4kya 24 inç var nedense hep görüntü olarak gözle görülmeyecek bir dark olsada.
hem 27 inç hem monitörün dibine giren birisi için ayakları çok büyük teşekkürler

Geri