ya ips monitörlerde çok ölü piksel oluyor diyorlar kararsız akldım hiç uğraşmak istemiyorum iade ile falan o yüzdenbence tn panel alma akıcı olabilir ama renkler rezalet gösteriyor va alabilirsin ama dersenki ben tn istiyorum asusun tn paneli var o güzel diyolar
fps oyunları için 240hz ips monitör önerebilir misniz?
ben xl2546 kullanıyorum süper bişey sağa sola hareket ettiriyorsun adam bulanıklaşmıyorvalorant oynayan biriyim çoğunlukla 2. monitörüm var ips filmlerimi ordan izliyorum sizce akıcılığı için tn panel xl2456 alınır mı sadece fps oyunalrı için alıcam
3.5 4k
hem 27 inç hem monitörün dibine giren birisi için ayakları çok büyük teşekkürlerBunu öneririm. 3.5-4kya 24 inç var nedense hep görüntü olarak gözle görülmeyecek bir dark olsada.![]()
LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3.5 4k
öneririm farkı hissediyosun vallabende onu alıcam sanırım