Neler Yeni

MONİTÖRLERDE HDR PROBLEMİ

yagizpe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yağız Emre Eroğul
AW2523HF VE COOLER MASTER GM27-FFS
olmak üzere 2 monitör kullanıyorum aw dp ile bağlı normalde, cm ise hdmi ile bağlı.
AW monitör ile hdr açmak istediğimde kör oldum resmen. HDR açtığımda 8 bit olan monitör 8 bit(titreşimli |ne yazdığını tam hatırlamıyorum| oluyor) ve hdr belgesi bulunamadı yazıyor ayarlarda.CM monitörde ise normalde herhangi bir sorun yok hdr da(belge ondada bulunamadı yazıyor)ama merak edip dp ile denedim ve 8 bitten 10 bit oldu(sanırım aslında hdr sorunsuz değilmiş,hdmi kablosu hdr desteklemiyormuş direk).Sonra AW monitörü hdmi ile denedim ve bu seferde o 10 bit oldu ama rgb yerine ycbrc kullanmaya başladı,hdr hala çöp gibiydi ve belge hala bulunmadı yazıyordu.

KAFAM PATLADI ARTIK, BEN NEDEN HDR AÇAMIYORUM ?

zorlu123123

80+ Bronze
aw monitöründe hdr desteği yok bende kullanıyorum
AW2523HF VE COOLER MASTER GM27-FFS
olmak üzere 2 monitör kullanıyorum aw dp ile bağlı normalde, cm ise hdmi ile bağlı.
AW monitör ile hdr açmak istediğimde kör oldum resmen. HDR açtığımda 8 bit olan monitör 8 bit(titreşimli |ne yazdığını tam hatırlamıyorum| oluyor) ve hdr belgesi bulunamadı yazıyor ayarlarda.CM monitörde ise normalde herhangi bir sorun yok hdr da(belge ondada bulunamadı yazıyor)ama merak edip dp ile denedim ve 8 bitten 10 bit oldu(sanırım aslında hdr sorunsuz değilmiş,hdmi kablosu hdr desteklemiyormuş direk).Sonra AW monitörü hdmi ile denedim ve bu seferde o 10 bit oldu ama rgb yerine ycbrc kullanmaya başladı,hdr hala çöp gibiydi ve belge hala bulunmadı yazıyordu.

KAFAM PATLADI ARTIK, BEN NEDEN HDR AÇAMIYORUM ?

yagizpe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yağız Emre Eroğul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aw monitöründe hdr desteği yok bende kullanıyorum
Var diyor ama,ayarlardada var acabiliyorum ama çöp oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 bit oldu ama bu seferde rgb gitti

zorlu123123

80+ Bronze
8 bit + gibi bir şey var sadece başka garip ayarları aktifleştirdin galiba ondandır

Top Bottom