Monitörlerde ölü piksel

Reaksiyon skoru
18
Beyler şu monitörleri az araştırdım, pahalısından ucuzuna ölü piksel sorunları var. Ben asus tuf gaming vg249q1a sipariş ettim yakında elimde olur. Çoğu yorumlarda ve forumda da ölü piksel sorunu yaşayan insanlar var. Çıkarsa değişim yaparlar mı?

Beyler şu monitörleri az araştırdım, pahalısından ucuzuna ölü piksel sorunları var. Ben asus tuf gaming vg249q1a sipariş ettim yakında elimde olur. Çoğu yorumlarda ve forumda da ölü piksel sorunu yaşayan insanlar var. Çıkarsa değişim yaparlar mı?
Yaparlar ama 1 tane falan çıkarsa uğraşmaya gram değmez çünkü fark edilmiyor, he ama çoğalma durumu olursa garanti süresi boyunca tabi gönderebilirsin.

aynısını kullanıyorum 1 ay olmadı ölü piksel çıktı

Yaparlar ama 1 tane falan çıkarsa uğraşmaya gram değmez çünkü fark edilmiyor, he ama çoğalma durumu olursa garanti süresi boyunca tabi gönderebilirsin.
Öyle düşünüyorum. Zaten eninde sonunda ölü piksel oluyor. Teknoloji işi şansa bağlı az da. Gözüme çarpmaza ve çarpacağını da düşünmüyorum çünkü kullandığım monitörde 10-12 tane ölü piksel varmış bugün tespit ettim ama inan gözüme çarpmadılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısını kullanıyorum 1 ay olmadı ölü piksel çıktı
Yapacak bir şey yok reis, büyük ihtimalle gelen monitör de de var. Öyle kullanacağım artık.

Amazon'dan aldıysan sorun yok. Fakat diğer sitelerde sorun yaşayabilirsin eğer satıcı sorunluysa. Satıcıyla sorun yaşarsan tüketici hakem heyetine başvurucan da onu yapıcan da bunu yapıcan da süreç uzar. Ölü piksel şans işi. 100tl pahalı olsa bile Amazon'dan alırım şöyle durumlar ile uğraşmamak için.

Yani şu an imzada yazılı AOC monitörü kullanıyorum sene başından beri, almadan önce çok araştırma yaptım bunda da ölü piksel vesayre falan hep deniliyordu ama dediğin gibi biraz şans işi bu, aldım ve aşırı derecede memnunum kesinlikle değişmeyeceğim bir monitör sıfır sıkıntı. Temiz ve temkinli kullanmak da önemli tabi, normalde 5-6 ay sonra ölü piksel çıkıyor diyenler falan oluyor bende maşallah bir şey yok.

Bende Aoc 24g2u'da 1 tane ölü piksel çıktı. Değişime yolladım. Stokta olmamasına rağmen tedarik edip yolladılar. Sonra da gözlemlediğim kadarıyla stoğa girmedi bile o üründen. Böyle bir hareket yapması amazonu gözümde epey büyüttü. Mis gibi şirket.

Geri