Monitörle Laptop setup yapan var mı aranızda önerir misiniz? Laptopu harici klavyeyle birlikte kullanınca ekran 2 kat uzak kalıyor. Onun yerine monitörlü setup yapmak masada boş alan açar mı merak ediyorum
Konu dışı ama bende laptopuma monitör almayı düşünüyorum 27 inç çok büyük gelirmi?Benim öyle çok rahat oluyor bence laptop ekranı küçük geliyor bile ama monitörlü olması daha iyi
Sana bağlı bence de. Bana 24 bile çok büyük geliyor. Yıllarca 21.5 kullandım. 3 yıldır da 15,6 kullanıyorum. 144 hertz 21.5" olsa direkt alırım. 24'te hedefi takip etmek çok zor olur gibi geliyorKonu dışı ama bende laptopuma monitör almayı düşünüyorum 27 inç çok büyük gelirmi?
Laptoptan sonra 24 bile büyük geliyor aslında ama hemen alışıyorsun, yazın bir ay 27 kullandım benim için büyük geldi ama kişiye bağlı, 27'yi daha çok seveni çok rahat anlayabilirim.Konu dışı ama bende laptopuma monitör almayı düşünüyorum 27 inç çok büyük gelirmi?
Açılıyor hocam baya da rahat oluyor, bazen çift ekran yapacağımda laptopu da yanına çekiyorum rahat oluyor. Onun dışında laptopu masanın iyice köşesine itiyorum tertemiz çalışıyorum.Monitörle Laptop setup yapan var mı aranızda önerir misiniz? Laptopu harici klavyeyle birlikte kullanınca ekran 2 kat uzak kalıyor. Onun yerine monitörlü setup yapmak masada boş alan açar mı merak ediyorum
Öyle demeyin 8K bütçede 2K monitör bulmuştum...Sana bağlı bence de. Bana 24 bile çok büyük geliyor. Yıllarca 21.5 kullandım. 3 yıldır da 15,6 kullanıyorum. 144 hertz 21.5" olsa direkt alırım. 24'te hedefi takip etmek çok zor olur gibi geliyor
Masa nasıl oldu yani kalabalıklık durumu daha düzgün oluyor muBenim öyle çok rahat oluyor bence laptop ekranı küçük geliyor bile ama monitörlü olması daha iyi
Alışmadan sonra zevkli oluyor diyorsunuz yani. Şahsen ben büyük ekran severim.Laptoptan sonra 24 bile büyük geliyor aslında ama hemen alışıyorsun, yazın bir ay 27 kullandım benim için büyük geldi ama kişiye bağlı, 27'yi daha çok seveni çok rahat anlayabilirim.
Açılıyor hocam baya da rahat oluyor, bazen çift ekran yapacağımda laptopu da yanına çekiyorum rahat oluyor. Onun dışında laptopu masanın iyice köşesine itiyorum tertemiz çalışıyorum.
Fotoğraf atarım birazdan.
Alışırsan kullanılır ya dert edilcek mevzu değil bence. Oyunlarla aranız nasıl bilmiyorum ama hikayeliler falan daha tatlı olur, fps ağırlıklı takılıyorsanız 24 tavsiye ederim.Alışmadan sonra zevkli oluyor diyorsunuz yani. Şahsen ben büyük ekran severim.
Masa nasıl oldu yani kalabalıklık durumu daha düzgün oluyor mu
Roblox tarzı oynuyorum. 2K bulmuştum 27 inç.Alışırsan kullanılır ya dert edilcek mevzu değil bence. Oyunlarla aranız nasıl bilmiyorum ama hikayeliler falan daha tatlı olur, fps ağırlıklı takılıyorsanız 24 tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Eskiden çekmiştim bu şekilde kullanıyordum. Şimdi de aynı sayılır.
4050 laptopa yerinizde olsam 1080p, 1080 olduğu için de daha iyi olması açısından 24" alırdım ben yerinizde olsam. Arkadaşın konusunu daha fazla meşgul etmeme açısından başka sorunuz var ise konu açarsanız daha iyi olur.Roblox tarzı oynuyorum. 2K bulmuştum 27 inç.
Alışırsan kullanılır ya dert edilcek mevzu değil bence. Oyunlarla aranız nasıl bilmiyorum ama hikayeliler falan daha tatlı olur, fps ağırlıklı takılıyorsanız 24 tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Eskiden çekmiştim bu şekilde kullanıyordum. Şimdi de aynı sayılır. Hem büyük ekran, hem daha rahat alan kullanımı vs derken iyi ki almışım dedim.
Foto çok iyi oldu aşağı yukarı nasıl olabileceğini görmüş oldum. Sade laptopa göre çok daha kullanışlı. Laptopun altında stand vs gibi bi şey var mı Bi de masanın ölçüsünü biliyo musunAlışırsan kullanılır ya dert edilcek mevzu değil bence. Oyunlarla aranız nasıl bilmiyorum ama hikayeliler falan daha tatlı olur, fps ağırlıklı takılıyorsanız 24 tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Eskiden çekmiştim bu şekilde kullanıyordum. Şimdi de aynı sayılır. Hem büyük ekran, hem daha rahat alan kullanımı vs derken iyi ki almışım dedim.