Neler Yeni

Yardım Monitörü max hz de kullanamıyorum!! ACİL YARDIM

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Burhan Bey
Hangi marka-model monitör aldınız? Kullandığınız bağlantı kablosu nedir? Genelde en yüksek hertz değerini Display Port kablosunu kullanarak alabiliyoruz.
Ghosting için https://www.testufo.com bunu açıp kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi marka-model monitör aldınız? Kullandığınız bağlantı kablosu nedir? Genelde en yüksek hertz değerini Display Port kablosunu kullanarak alabiliyoruz.
Ghosting için https://www.testufo.com bunu açıp kontrol edin.
MSI 27" G274QPF E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dp kablosu kullandınmı kullandıysan da ekran kartı drıverın yüklümü
Hayır kullanmadım driverda yüklü değildi. Alel acele sadece kontrol etmek istedim ki iade durumu vs olmasın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Mahmut, monitörün teknik özellikler sayfasında 180hz için DP kablosu kullanın yazıyor zaten, dikkat et.
Çok teşekkür ederim hiç farketmemiştim😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Mahmut, monitörün teknik özellikler sayfasında 180hz için DP kablosu kullanın yazıyor zaten, dikkat et.
Type-C (DP alt): 2560 x 1440 (Up to 180Hz) and 15W PD Charing
Peki type-c ile bağladığımda da 180hz mi veriyor?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Burhan Bey
Ekran kartında Type-C çıkışı varsa deneyebilirsin ama o daha çok Mac ürünleri (Apple) veya uygun çıkışa sahip cihazlardan görüntü alabilmek için kullanılıyor. DP girişi senin işini fazlasıyla görecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
Ekran kartında Type-C çıkışı varsa deneyebilirsin ama o daha çok Mac ürünleri (Apple) veya uygun çıkışa sahip cihazlardan görüntü alabilmek için kullanılıyor. DP girişi senin işini fazlasıyla görecektir.
Anladım teşekkürler. bir sorum daha olacak benim laptopumda 4060 var 120 watt sizce 2K görüntüde 180 Hz verirken zorlanır mı? Ya da verebilir mi?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Burhan Bey
Sen laptop için mi aldın monitörü? Ben başından beri masaüstü sistem gibi düşünmüştüm. Bu durum birazda kullandığın laptop ın görüntü çıkış portlarına bağlı. Portlarda herhangi bir sınırlama yoksa uygun bir kablo ile çok rahat alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
Sen laptop için mi aldın monitörü? Ben başından beri masaüstü sistem gibi düşünmüştüm. Bu durum birazda kullandığın laptop ın görüntü çıkış portlarına bağlı. Portlarda herhangi bir sınırlama yoksa uygun bir kablo ile çok rahat alırsın.
Bende sadece hdmı çıkışı var, hdmı dan DP ye önerdiğiniz bir kablo var mı? Ya da öneriniz olan bir dönüştürücü
Ayrıca monitörle beraber DP kablosu geldi

Top Bottom