hocam v sync ne işe yarıyor tam olarak yani oyunda fps 280 nin altına duserse sorun yaratır mı280 de kullan v-sync aç tam ekran iyileştirmelerini kapat
yırtılmaları engelliyor fakat fps düşüşüne sebep oluyor bazenhocam v sync ne işe yarıyor tam olarak yani oyunda fps 280 nin altına duserse sorun yaratır mı
hocam 250 500 arasında fps alıyorum sence açmalımıyımyırtılmaları engelliyor fakat fps düşüşüne sebep oluyor bazen
ben olsam açardım görüntü içinhocam 250 500 arasında fps alıyorum sence açmalımıyım
hocam akıcılık için açmak mı açmamak mı daha iyi rakibi erken görme gibi durumlar varmı sizceben olsam açardım görüntü için
yırtılmaları engelliyor erken görme muhabeti yok akıcılığı engellemezhocam akıcılık için açmak mı açmamak mı daha iyi rakibi erken görme gibi durumlar varmı sizce
hayır grafikleri daha kaliteli yapıyor bazen oyunda bu yüzden geç görüyorsun ama ben görüntü kalitesi için açardımhocam akıcılık için açmak mı açmamak mı daha iyi rakibi erken görme gibi durumlar varmı sizce
hocam açmamak daha mı iyi pek anlamıyorumG sync hissiyatı güzel ama gerek yok aynı vsync gibi input lag yapıyor
Kral tercih meselesi ya diğer arkadaşlar açmayı tercih etmiş mesela ben gecikme olmaması için açmıyorum bu arada monitörü 280hzde kullan bir zararı olmazhocam açmamak daha mı iyi pek anlamıyorum