Neler Yeni

Monitorüm arızalandı ne yapmalıyım

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Alperen
Ankara. İtopya kargo kodu verdi kargoladım. Onlar da servise yolladı, şuan hala serviste bakalım bekliyorum
Güncelleme : ''Ürünün Tedarikçi Kararıyla Müşt. İade / Stoktan Değişim kararı çıkmıştır.'' İade düşünmüyorum 4.3k veriyor bu fiyata düzgün monitör alamam. Aynı üründen tekrar gönderilmesini talep ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yetkili servisi bulamadım
Önerim süreci hızlandırmak adına itopya ile görüş, servis bilgilerini alıp kendin götürmen. Süreç daha hızlı çözülecektir. Muhtemelen benimki gibi değişim ya da iade çıkar. Çünkü fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla aynı bozulma olmuş.

Son düzenleme:

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk kahve
Güncelleme : ''Ürünün Tedarikçi Kararıyla Müşt. İade / Stoktan Değişim kararı çıkmıştır.'' İade düşünmüyorum 4.3k veriyor bu fiyata düzgün monitör alamam. Aynı üründen tekrar gönderilmesini talep ettim.

Önerim süreci hızlandırmak adına itopya ile görüş, servis bilgilerini alıp kendin götürmen. Süreç daha hızlı çözülecektir. Muhtemelen benimki gibi değişim ya da iade çıkar. Çünkü fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla aynı bozulma olmuş.
hocam bugün götürdüm ordaki eleman kronik bu dedi şu anda philips indirimde senin yerinde olsam bunu alırdım eğer iade benimde hemen yapılırsa bu ürünün fiyatı değişmezse bunu alacağım

Philips

adamlara nereye gönderceksiniz dedim mustafa kambaz diye bir yer dediler araştırdım ama detay öğrenemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
Top Bottom