Neler Yeni

Monitorüm arızalandı ne yapmalıyım

Clayz

80+ Silver

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
Hocam ilk başta altta çizgiler vardı sonra tamamen ekran gitti 30 dk bekledim geri açtım yine altta çizgiler var farklı kablo farklı gpu ile denedim aynı
en kısa zamanda garantisi varsa götürün o çizgiler gün geçtikçe artıcak

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Değiştirmezler hele itopya hiç yapmaz
hocam gıgabyte yetkili servisi değişimi yapar zaten itopyalık bir durum yok ürünü satmış satış sonrası desteği markanın yetkili servisinden alacak arkadaş zaten

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Jiyu
su monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolar
hangi monitörü alalım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmalar ürünlerinin ayıplarını örtmek yerine zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar , yazıklar olsun

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Yusufcan Koçkaya
1 yıldan uzun süredir asus vp249qgr . sorunsuz çalışıyor

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk kahve
hocam gıgabyte yetkili servisi değişimi yapar zaten itopyalık bir durum yok ürünü satmış satış sonrası desteği markanın yetkili servisinden alacak arkadaş zaten
yetkili servisi bulamadım

Clayz

80+ Silver
hangi monitörü alalım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmalar ürünlerinin ayıplarını örtmek yerine zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar , yazıklar olsun
herhangı bır monıtor alın anlamaında demedım ama gamebooster gıbı markalar asla alınıcak markalar degıl zaten her yerde aynı sey soylenıyo allahtan degısım yapıyolar

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Jiyu
herhangı bır monıtor alın anlamaında demedım ama gamebooster gıbı markalar asla alınıcak markalar degıl zaten her yerde aynı sey soylenıyo allahtan degısım yapıyolar
ben msı zannetmiştim

Top Bottom