Clayz
80+ Silver
valla onu dıyenler cıdden rahatsızmıshocam bir de üstüne basa basa sıkıntı olmaz alın diyorlar ya ne diyim ki
valla onu dıyenler cıdden rahatsızmıshocam bir de üstüne basa basa sıkıntı olmaz alın diyorlar ya ne diyim ki
en kısa zamanda garantisi varsa götürün o çizgiler gün geçtikçe artıcakHocam ilk başta altta çizgiler vardı sonra tamamen ekran gitti 30 dk bekledim geri açtım yine altta çizgiler var farklı kablo farklı gpu ile denedim aynı
hocam gıgabyte yetkili servisi değişimi yapar zaten itopyalık bir durum yok ürünü satmış satış sonrası desteği markanın yetkili servisinden alacak arkadaş zatenDeğiştirmezler hele itopya hiç yapmaz
hangi monitörü alalım ?su monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolar
yetkili servisi bulamadımhocam gıgabyte yetkili servisi değişimi yapar zaten itopyalık bir durum yok ürünü satmış satış sonrası desteği markanın yetkili servisinden alacak arkadaş zaten
herhangı bır monıtor alın anlamaında demedım ama gamebooster gıbı markalar asla alınıcak markalar degıl zaten her yerde aynı sey soylenıyo allahtan degısım yapıyolarhangi monitörü alalım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Firmalar ürünlerinin ayıplarını örtmek yerine zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar , yazıklar olsun
Hocam itopya ile iletişime geç durumu açıkla servis pointe yönlendirecekler seni onlar sana kargo kodu vs verir büyük ihtimal kargolarsın.yetkili servisi bulamadım
ben msı zannetmiştimherhangı bır monıtor alın anlamaında demedım ama gamebooster gıbı markalar asla alınıcak markalar degıl zaten her yerde aynı sey soylenıyo allahtan degısım yapıyolar