Monitorüm arızalandı ne yapmalıyım

Değiştirmezler hele itopya hiç yapmaz
hocam gıgabyte yetkili servisi değişimi yapar zaten itopyalık bir durum yok ürünü satmış satış sonrası desteği markanın yetkili servisinden alacak arkadaş zaten

su monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolar
hangi monitörü alalım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Firmalar ürünlerinin ayıplarını örtmek yerine zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar , yazıklar olsun

1 yıldan uzun süredir asus vp249qgr . sorunsuz çalışıyor

hangi monitörü alalım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Firmalar ürünlerinin ayıplarını örtmek yerine zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar , yazıklar olsun
herhangı bır monıtor alın anlamaında demedım ama gamebooster gıbı markalar asla alınıcak markalar degıl zaten her yerde aynı sey soylenıyo allahtan degısım yapıyolar

İtopya üzerinden 2023 aralıkta aldığım gigabyte g24f2 marka cihazım bugün oyun oynarken görev çubuğunun alt kısmında çizgiler oluştu sonra tamamen birbirine girdi kime ulaşmalıyım
Selam hocam aynı şekilde bende de oluştu çizgiler. Ben de 2023 yılında almıştım, 2 hafta önce garanti için itopyaya gönderdim. Bakalım nasıl sonuçlanacak

Ekler

• WhatsApp_Gorsel_2025-01-17_saat_17.55.54_fbaaa8f5.jpg
    WhatsApp_Gorsel_2025-01-17_saat_17.55.54_fbaaa8f5.jpg
    73.5 KB · Hit: 25
Selam hocam aynı şekilde bende de oluştu çizgiler. Ben de 2023 yılında almıştım, 2 hafta önce garanti için itopyaya gönderdim. Bakalım nasıl sonuçlanacak
Hangi şehirdesin hocam itopya ya kendin mi götürdün süreç nasıl işledi

Hangi şehirdesin hocam itopya ya kendin mi götürdün süreç nasıl işledi
Ankara. İtopya kargo kodu verdi kargoladım. Onlar da servise yolladı, şuan hala serviste bakalım bekliyorum

Kutusuyla faturasıyla birlikte kendin götür en garantisi

Geri