Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitörüm gelmiyor hata veriyor

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eymen
Merhaba yeni bir monitör aldım bilgisayarı uykudan çıkarırken hdmi 1 no signal hatası aldım ve monitör gelmiyor displayport ile denedim aynı şekilde displayport no signal hatası aldım nedeni nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Jiyu
aynı hata ile ben de karşılaştım. İlk başta monitörü her açtığımda sinyal yok diyordu.
Sonra zar zor açıldı saniyede bir monitör açılıp kapanıyordu. Monitöründe joystick var mı ? oradan ayarlara girdin mi ?
belki display ya da hdmi seçmen gerekiyordur ?
Bu arada ben sorunu %100 çözemedim , her pc açtığımda monitör başta sinyal yok diyo kapanıyo sonra geliyor 30-40 saniye sürüyo açılması

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı hata ile ben de karşılaştım. İlk başta monitörü her açtığımda sinyal yok diyordu.
Sonra zar zor açıldı saniyede bir monitör açılıp kapanıyordu. Monitöründe joystick var mı ? oradan ayarlara girdin mi ?
belki display ya da hdmi seçmen gerekiyordur ?
Bu arada ben sorunu %100 çözemedim , her pc açtığımda monitör başta sinyal yok diyo kapanıyo sonra geliyor 30-40 saniye sürüyo açılması
Joystick var fakat hdmi ve display port seçili gözüküyor

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Jiyu
Joystick var fakat hdmi ve display port seçili gözüküyor
peki temazsızlık var mı ? oynattığınızda gidip geliyor mu ? benim ki öyleydi , yeni display port kablosu aldım.
Elinle kabloyu arada oynat , görüntü gelirse sabit tutturmaya çalış bir şekilde.
Kendim de çözümünü arıyorum , 2 tane kablodan denediğin için sanırım kabloda sorun yoktur

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eymen
peki temazsızlık var mı ? oynattığınızda gidip geliyor mu ? benim ki öyleydi , yeni display port kablosu aldım.
Elinle kabloyu arada oynat , görüntü gelirse sabit tutturmaya çalış bir şekilde.
Kendim de çözümünü arıyorum , 2 tane kablodan denediğin için sanırım kabloda sorun yoktur
Kabloları ayrı ayrı deniyorum fakat temazssızlıkta gözükmüyor

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Jiyu
2 Deniyeyim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişen bir durum olmadı
Ne yazık ki aklıma başka çözüm gelmedi , diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.
Benim monitörüm de geç açılıyor , her açıldığında sinyal yok hatası alıyorum. Keşke ayıplı ürün göndermeseler...

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eymen
Ne yazık ki aklıma başka çözüm gelmedi , diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.
Benim monitörüm de geç açılıyor , her açıldığında sinyal yok hatası alıyorum. Keşke ayıplı ürün göndermeseler...
Ayıplı olduğunu düşünmüyorum normal açıldığında geliyor ama uykudan çıkarınca gelmiyor az önce geldi fakat bidaha gelmedi

Hocam düzelttim sorun driverdan kaynaklıymış monitörün sriverını kurdum ve sorun ortadan kalktı.

Son düzenleme:
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Jiyu
Ayıplı olduğunu düşünmüyorum normal açıldığında geliyor ama uykudan çıkarınca gelmiyor az önce geldi fakat bidaha gelmedi

Hocam düzelttim sorun driverdan kaynaklıymış monitörün sriverını kurdum ve sorun ortadan kalktı.
monitörün driver'ını nasıl kurdunuz acaba ? belki bendeki sorun da çözülür , asus tuf gaming vg27aq3a monitör benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,644
Üyeler
166,246
Son üye
TRKBesir
Top Bottom