Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
Arkadaşlar aoc 24g2u 144hz 1ms mpnitör aldım görüntü ayarlsrında 64hz gözüküyor 144 seçeneğide yok nasıl yaparım
DP kablosu ile bağlaman gerekiyor eğer hdmi ile bağladıysan bu sorunu yaşıyor olabilirsin başka bir fikrim yokArkadaşlar aoc 24g2u 144hz 1ms mpnitör aldım görüntü ayarlsrında 64hz gözüküyor 144 seçeneğide yok nasıl yaparım
Driver indirdim ayarlardan da güncelleye bastım güncellendi ama bişey olmadı driver uygulaması da ekran da gözükmüyor nasıl indiriceğimi biliyosan anlatır mısınDriverlarını güncelledin mi?
Dp kablosuyla bağlıyımDP kablosu ile bağlaman gerekiyor eğer hdmi ile bağladıysan bu sorunu yaşıyor olabilirsin başka bir fikrim yok
Driver uygulaması ile umarım bir güncelleme yapmamışsındır, saçma ve garip driver yüklüyorlar. NVİDİA sitesine girip ekran kartını seçip driverını yüklersen sorunun düzelecektir büyük ihtimalle.Driver indirdim ayarlardan da güncelleye bastım güncellendi ama bişey olmadı driver uygulaması da ekran da gözükmüyor nasıl indiriceğimi biliyosan anlatır mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dp kablosuyla bağlıyım
Hmmm ekran kartım amd ben monitör driverından bahsediyodum ekran kartı driverını güncellemeden olmuypr muDriver uygulaması ile umarım bir güncelleme yapmamışsındır, saçma ve garip driver yüklüyorlar. NVİDİA sitesine girip ekran kartını seçip driverını yüklersen sorunun düzelecektir büyük ihtimalle.
AMD sitesinden indirin o zaman, driverı güncellemeden 144 hz göremezsin.Hmmm ekran kartım AMD ben monitör driverından bahsediyodum ekran kartı driverını güncellemeden olmuypr mu
OlmuyorHmmm ekran kartım AMD ben monitör driverından bahsediyodum ekran kartı driverını güncellemeden olmuypr mu
Yok kullanmam öyleDriver Booster gibi bir program kullandıysanız o programı silin, sürücünüzü kaldırın
Ekrandayım vga drivers , bios , utilites filan var hangisi kankamAMD sitesinden indirin o zaman, driverı güncellemeden 144 hz göremezsin.
Ekran kartı modelin ne? Söylersen driveri atabilirimYok kullanmam öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekrandayım vga drivers , bios , utilites filan var hangisi kankam
Asus tuf 5600xt evoEkran kartı modelin ne? Söylersen driveri atabilirim