Monitörümde 144hz göremiyorum

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
Arkadaşlar aoc 24g2u 144hz 1ms mpnitör aldım görüntü ayarlsrında 64hz gözüküyor 144 seçeneğide yok nasıl yaparım

Driverlarını güncelledin mi?
Driver indirdim ayarlardan da güncelleye bastım güncellendi ama bişey olmadı driver uygulaması da ekran da gözükmüyor nasıl indiriceğimi biliyosan anlatır mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DP kablosu ile bağlaman gerekiyor eğer hdmi ile bağladıysan bu sorunu yaşıyor olabilirsin başka bir fikrim yok
Dp kablosuyla bağlıyım

Driver indirdim ayarlardan da güncelleye bastım güncellendi ama bişey olmadı driver uygulaması da ekran da gözükmüyor nasıl indiriceğimi biliyosan anlatır mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dp kablosuyla bağlıyım
Driver uygulaması ile umarım bir güncelleme yapmamışsındır, saçma ve garip driver yüklüyorlar. NVİDİA sitesine girip ekran kartını seçip driverını yüklersen sorunun düzelecektir büyük ihtimalle.

Ya bende tam o monitörü alıcaktım eğer sorunu düzeltirsen mesajımı alıntılayıp haber verir misin

Driver uygulaması ile umarım bir güncelleme yapmamışsındır, saçma ve garip driver yüklüyorlar. NVİDİA sitesine girip ekran kartını seçip driverını yüklersen sorunun düzelecektir büyük ihtimalle.
Hmmm ekran kartım amd ben monitör driverından bahsediyodum ekran kartı driverını güncellemeden olmuypr mu

Driver Booster gibi bir program kullandıysanız o programı silin, sürücünüzü kaldırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,732
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri