Yardım Monitörümde beliren bu çizgiler nedir?

aynısı yaşadım 10 gün önce paketleyip gönderdim itopyaya bu sorun kronik hocam belli bi süre sonra cortluyo bu model çizgiler çoğalmaya başlıyor bende 1 çizgi varken gönderdim iade/değişim raporu çıktı iade aldım ücretin yatmasını bekliyorum
yollarken monitörün ayağınıda felan herşeyini yolladınızmı yoksa sadece monitörümü

yollarken monitörün ayağınıda felan herşeyini yolladınızmı yoksa sadece monitörümü
itopyaya göndereceksen her şeyini eksiksiz istiyolar bende sadece köpüğü yoktu onun haricinde her şeyini koydum ve kirli bir şekilde istemiyolar örneğin tozlu lekeli falan ama eğer direkt servise götürüyorsan farklı kutuyla bile alıyorlar bildiğim kadarıyla

itopyaya göndereceksen her şeyini eksiksiz istiyolar bende sadece köpüğü yoktu onun haricinde her şeyini koydum ve kirli bir şekilde istemiyolar örneğin tozlu lekeli falan ama eğer direkt servise götürüyorsan farklı kutuyla bile alıyorlar bildiğim kadarıyla
anladıım hocam sağolun yarın aricam itopyayı benimde 2 seneyi geçti biraz bakalım nere servisi bide sizin monitör neydi

anladıım hocam sağolun yarın aricam itopyayı benimde 2 seneyi geçti biraz bakalım nere servisi bide sizin monitör neydi
konuda ki monitörle aynı g24f-2 modeli bu modelde ve bildiğim kadarıyla aocun çok satan bir modelinde aynı problem var zaten forumlar bunların konularıyla kaynıyor

konuda ki monitörle aynı g24f-2 modeli bu modelde ve bildiğim kadarıyla aocun çok satan bir modelinde aynı problem var zaten forumlar bunların konularıyla kaynıyor
benimkide aoc zaten dediğin modeldir büyük ihtimalle

bendede aoc var aynısı oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alalı 2 yılı birkaç ay geçti itopyada 3 yıl garanti gösteriyor yarın aricam bakalım ne dicekler
asus tuf kullanıyorum bende de oldu monitörde lg'den şaşmamak lazımda o da pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri