2 tane resim bıraktım bunları kendi telefonumdan çektim. sağ taraftaki beyazlar baskın olan sol taraftaki daha pürüzsüz olan. Ben bu ayarı pürüzsüz yapmak istiyorum fakat hangi ayar olduğunu bilmiyorum. Ben bunu nasıl farkettiğime geçecek olursak Valorant oynarken alt tab yaptığım zaman bilgisayar direkt masaüstüne atmıyor biliyorsunuz ki, ben alt tab yaptığım zaman ise bu ayar kapanarak devre dışı kalıyor ve daha pürüssüz görünüyor ama tekrar oyuna geçtiğim zaman tekrar beyazlar daha keskin gözüküyor umarım detaylı anlaşılabilmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörüm lenovo r25f-302 tane resim bıraktım bunları kendi telefonumdan çektim. sağ taraftaki beyazlar baskın olan sol taraftaki daha pürüzsüz olan. Ben bu ayarı pürüzsüz yapmak istiyorum fakat hangi ayar olduğunu bilmiyorum. Ben bunu nasıl farkettiğime geçecek olursak Valorant oynarken alt tab yaptığım zaman bilgisayar direkt masaüstüne atmıyor biliyorsunuz ki, ben alt tab yaptığım zaman ise bu ayar kapanarak devre dışı kalıyor ve daha pürüssüz görünüyor ama tekrar oyuna geçtiğim zaman tekrar beyazlar daha keskin gözüküyor umarım detaylı anlaşılabilmiştir.