Monitörümde durup dururken çizgiler oluştu

Pulsar

80+
Reaksiyon skoru
52
Fotoğrafta ne kadar belli olur bilmiyorum ama ekranımda monitörden kaynaklı bir sorun çıktı, düzeltmenin bir yolu var mı? Gümrük araba ilanlarına bakarken sıradan bir internet sekmesinde ortaya çıktılar monitör acer nitro kgy242my olması gerekiyor eğer isterseniz video yükleyeceğim

Ekler

• 1000056017.webp
    1000056017.webp
    2.4 MB · Hit: 32
Merhaba, kabloyu ve portu değiştirip deneyin, eğer hala düzelmiyorsa kuvvetle muhtemel panelde bir sıkıntı oluşmuştur, servisle görüşürsünüz.

bilgisayari 10 15 dk dinlendirip tekrar açtım, açtığımda yoktu ama 1 dakika içinde geri geldiler, kabloda değil problem, kablosunu çıkarttığımda kablonun takılı olmadığı uyarısında da aynı şekilde çizgileri görebiliyorum, işin kötü yanı garanti kağıdını bulamıyorum ve henüz 1 yıl oldu alalı

bilgisayari 10 15 dk dinlendirip tekrar açtım, açtığımda yoktu ama 1 dakika içinde geri geldiler, kabloda değil problem, kablosunu çıkarttığımda kablonun takılı olmadığı uyarısında da aynı şekilde çizgileri görebiliyorum, işin kötü yanı garanti kağıdını bulamıyorum ve henüz 1 yıl oldu alalı
fatura varsa yeter .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,878
Üyeler
189,339
Son üye
xcloser
Geri