Neler Yeni

monitörümde ghosting çıktı, iade edip bu legionu almalı mıyım?

hamzaersoy

80+ Bronze
geçen gün bu monitörü satın aldım fakat feci şekilde ghosting gözüme çarpmaya başladı. ve 27 inç olduğundan mı bilmiyorum ama 1080p sanki 27 inç bir ekrana yetersiz geliyormuş da ekran bulanıkmış gibi geliyor gözüme. ha normal kullanırım sıkıntı yok da içimde bir gıcık kaldı sanki bu kadar parayı verip de tam memnun olmamışım gibi hissettim. bu yüzden yarın pckolik'in mesai saatlerinde arayıp iade talebi açıp monitörü iade ettikten sonra Legion R27QE ( https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54 ) sipariş etmeyi düşünüyorum. 240hz ile 180hz arasında çok fark olacağını sanmıyorum zaten diğer monitörüm 144hz idi ve 240 ile farkını anlayamamıştım bile. artı olarak bu legionun 2k çözünürlüğü olduğu için ve ekran kartım da RX6800 olduğu için 2k bir monitör kullanmak da beni daha çok tatmin eder diye düşünüyorum. fakat biliyorsunuz bir şeyi iade edip yerine yenisini almak dediğiniz şey epey uzun bir süreç olabiliyor. onu paketle götür bırak parası yatınca diğerini al bekle kur gibi 1 haftama mâl olacak benim bu. sizce biraz daha memnun kalmak ve verdiğim parayla rezil olmamak adına bu 27inç 240hz 1080p viewsonici iade edip 27inc 180hz 2k legionu almalı mıyım? teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak gözüme kestirdiğim şu 3 monitörü de buraya bırakmak istiyorum ki uzak durmam gereken veya hemen çökmem gereken bir marka veya model varsa bana belirtirseniz sevinirim. bu üçü + legion arasından birini almak zorunda kalacağım

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,1124931480.html viewsonic
https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,588371402.html samsung
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,249887552.html philips

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arıza değil o VA panel monitör almışsın, giriş seviyesinde böyle maalesef VA paneller.

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arıza değil o VA panel monitör almışsın, giriş seviyesinde böyle maalesef VA paneller.
evet haklısın VA panellerde böyle bir şey olduğunu aldıktan sonra öğrendim. sadece bundan sonra uzak durmak ve ips veya tn almak istiyorum bu diğer monitörler arasından

tekrar güncelliyorum, sonradan bıraktığım akakce linklerindeki 3 monitör de VA panelmiş. o yüzden mecburen seçeneği teke indirdim ve lenovo legion r27qe olarak karar verdim. fakat iade edip etmeme konusunda hala kararsızım

Son düzenleme:

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
evet haklısın VA panellerde böyle bir şey olduğunu aldıktan sonra öğrendim. sadece bundan sonra uzak durmak ve ips veya tn almak istiyorum bu diğer monitörler arasından

tekrar güncelliyorum, sonradan bıraktığım akakce linklerindeki 3 monitör de VA panelmiş. o yüzden mecburen seçeneği teke indirdim ve lenovo legion r27qe olarak karar verdim. fakat iade edip etmeme konusunda hala kararsızım
Hocam biz ne desek boş senin içine sinmemiş en başta.

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biz ne desek boş senin içine sinmemiş en başta.
evet çoktan iadeye verip legionu sipariş ettim maalesef. yani içime sinmemesinin çok sebebi var. başta hiç doğru düzgün araştırmamışım, va panel oluşu, 27 inç olmasına rağmen 1080p oluşu ekranı hem beklediğimden bulanık, hem de epey ghostingli yapmıştı. keşke biraz araştırsaymışım. bir de şu renk ayarlama işi varmış ona da hiç bakmamıştım

Top Bottom