Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitörümde ölü pixel var. Değişim yaparlar mı ? (Vatan)

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
3, 4 gün önce vatandan pc aldım. Monitörde ölü pixel çıktı. Değişim yaparlar mı? Samsung odyssey g3 24 inc 165hz
ölüpixel.jpg

Narkuc

80+ Bronze
mağazadan gidip aldiysaniz isterseniz vatanpc kurucusunun babasini katledin yine iade veya değişim almazlar. sen gelip görerek aldın diye. biraz insafli cikarlarsa yalandan garantiye yollayalim onlar baksin diyip seni 1 ay oyalarlar. sonrasında 3 den az ölü piksel var degisim yapamayiz diyip paketlerler seni.

Golf 4 R32

80+ Silver
Samsung'un bu modellerinde böyle sorunlar görülebiliyor. Mümkünse iade edip başka bir monitör alın.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mağazadan gidip aldiysaniz isterseniz vatanpc kurucusunun babasini katledin yine iade veya değişim almazlar. sen gelip görerek aldın diye. biraz insafli cikarlarsa yalandan garantiye yollayalim onlar baksin diyip seni 1 ay oyalarlar. sonrasında 3 den az ölü piksel var degisim yapamayiz diyip paketlerler seni.
kasa + monitör olarak aldım. Bakmadım onlar hazırlayıp verdiler. tanıdık bir akraba var o hazırladı.

Narkuc

80+ Bronze
kasa + monitör olarak aldım. Bakmadım onlar hazırlayıp verdiler. tanıdık bir akraba var o hazırladı.
tanidik varsa bi tık yardımcı olabilir. onun dışında mağazadan aldiginda yalandan 2 ölü piksel testi yapıyorlar. zaten o kadar ışık olan ortamda monitör kırık olsa bile farketmiyorsun. iade istediginde ise asla kabul etmiyorlar. nefret ediyorum vatanbilgisayardan nefretttttt allah belalarini versin ordan bişey alınmaz

mareshel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri
tanıdık akraban varsa belki yapabilirler bide diğer çalışanlara güler yüzlü değilde sinirli davranırsan olabilir :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
tanıdık akraban varsa belki yapabilirler bide diğer çalışanlara güler yüzlü değilde sinirli davranırsan olabilir :D
Arayıp sorarım ya o kadar para verdik düzgün şey alalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tanidik varsa bi tık yardımcı olabilir. onun dışında mağazadan aldiginda yalandan 2 ölü piksel testi yapıyorlar. zaten o kadar ışık olan ortamda monitör kırık olsa bile farketmiyorsun. iade istediginde ise asla kabul etmiyorlar. nefret ediyorum vatanbilgisayardan nefretttttt allah belalarini versin ordan bişey alınmaz
Arayıp sorucam umarım çözerler.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Kutu içerisinde gelen garanti belgesinde yazması lazım. Kaç tane ölü piksel olması halinde garanti kapsamına alındığı kaç tqneden sonra değişme olabileceği yazması lazım onu inceleyin

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Kutu içerisinde gelen garanti belgesinde yazması lazım. Kaç tane ölü piksel olması halinde garanti kapsamına alındığı kaç tqneden sonra değişme olabileceği yazması lazım onu inceleyin
Bakacağım

Şöyle bi video var. Bu gibi işlemlerin yararı ve zararı varmı işe yararmı ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Bakacağım

dostum nasıl bır sıstem aldın kaç tl?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bakacağım

ölü pikseli herhangi bir şekilde geri getiremezsin

guemiand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet Kılınç
Dün hepsiburada'dan aldığım AOC 165 Hz 1 ms VA panel monitörde 1 tane ölü pixel çıktı. Bugün yazdım. Ürünü yenisiyle değiştiririz dediler. Yarın akrgoya vereceğim. Değiştirirler büyük ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,415
Üyeler
161,286
Son üye
CroMagnon