kasa + monitör olarak aldım. Bakmadım onlar hazırlayıp verdiler. tanıdık bir akraba var o hazırladı.mağazadan gidip aldiysaniz isterseniz vatanpc kurucusunun babasini katledin yine iade veya değişim almazlar. sen gelip görerek aldın diye. biraz insafli cikarlarsa yalandan garantiye yollayalim onlar baksin diyip seni 1 ay oyalarlar. sonrasında 3 den az ölü piksel var degisim yapamayiz diyip paketlerler seni.
tanidik varsa bi tık yardımcı olabilir. onun dışında mağazadan aldiginda yalandan 2 ölü piksel testi yapıyorlar. zaten o kadar ışık olan ortamda monitör kırık olsa bile farketmiyorsun. iade istediginde ise asla kabul etmiyorlar. nefret ediyorum vatanbilgisayardan nefretttttt allah belalarini versin ordan bişey alınmazkasa + monitör olarak aldım. Bakmadım onlar hazırlayıp verdiler. tanıdık bir akraba var o hazırladı.
tanıdık akraban varsa belki yapabilirler bide diğer çalışanlara güler yüzlü değilde sinirli davranırsan olabilirkasa + monitör olarak aldım. Bakmadım onlar hazırlayıp verdiler. tanıdık bir akraba var o hazırladı.
Arayıp sorarım ya o kadar para verdik düzgün şey alalım.tanıdık akraban varsa belki yapabilirler bide diğer çalışanlara güler yüzlü değilde sinirli davranırsan olabilir
Arayıp sorucam umarım çözerler.tanidik varsa bi tık yardımcı olabilir. onun dışında mağazadan aldiginda yalandan 2 ölü piksel testi yapıyorlar. zaten o kadar ışık olan ortamda monitör kırık olsa bile farketmiyorsun. iade istediginde ise asla kabul etmiyorlar. nefret ediyorum vatanbilgisayardan nefretttttt allah belalarini versin ordan bişey alınmaz
BakacağımKutu içerisinde gelen garanti belgesinde yazması lazım. Kaç tane ölü piksel olması halinde garanti kapsamına alındığı kaç tqneden sonra değişme olabileceği yazması lazım onu inceleyin
Şöyle bi video var. Bu gibi işlemlerin yararı ve zararı varmı işe yararmı ?Kutu içerisinde gelen garanti belgesinde yazması lazım. Kaç tane ölü piksel olması halinde garanti kapsamına alındığı kaç tqneden sonra değişme olabileceği yazması lazım onu inceleyin
dostum nasıl bır sıstem aldın kaç tl?Bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle bi video var. Bu gibi işlemlerin yararı ve zararı varmı işe yararmı ?
İşe yaramaz boş video.Bakacağım
ölü pikseli herhangi bir şekilde geri getiremezsinBakacağım