Neler Yeni

Yardım Mönitörümde Ölü Pixelmi Var ?

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
XXXX
fotorafta gördüğünüz gibi beyaz bir çizgi var monitör de bu ölü pixel testinde diğer renklerde belli olmuyor bu ölü pixel olurmu bilmiyorum ve kendiliğinden oluştu birden bazen hiç rahatsız etmiyor bazen çok belli oluyor

ASUS 24" VG248QG 0,5Ms monitörümun modeli bu satın alalı 2 sene olucak bu çizgi oluşalı 1 ay oldu​

Ekler

• çlü pixel.jpeg
    çlü pixel.jpeg
    55 KB · Hit: 81

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay
Hayır klasik panel arızası 3 yıl garantisi var gidip servise vericen panel değişicek 3 defa yaşadım bunu böyle kullanmaya devam edersen dahada artacak ekran 2 ye ayrışıyo bi süre sonra 😂

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır klasik panel arızası 3 yıl garantisi var gidip servise vericen panel değişicek 3 defa yaşadım bunu böyle kullanmaya devam edersen dahada artacak ekran 2 ye ayrışıyo bi süre sonra 😂
eyw kanka peki gonderdiğinde kaç gün içinde halletiler bize herhangi bir ücret yansıtılır mı

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay
eyw kanka peki gonderdiğinde kaç gün içinde halletiler bize herhangi bir ücret yansıtılır mı
Yok garanti kapsamında değişiyor ücretsiz yani kaç gün sürer bilemiyorum ama benimkini 1 hafta içinde çözmüşlerdi mecidiyeköydeki asus servisi

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
XXXX
Ücret yansıtmamaları gerekir ne zaman geleceği belli olmaz
anladım eyw teşekkür ederim yardımcı olduğun için satın aldığımda logsuda çıkıktı bari onuda yapsınlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok garanti kapsamında değişiyor ücretsiz yani kaç gün sürer bilemiyorum ama benimkini 1 hafta içinde çözmüşlerdi mecidiyeköydeki asus servisi
anladım peki kargo ile gonderssek daha uzar bu süre herhalde

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay
anladım eyw teşekkür ederim yardımcı olduğun için satın aldığımda logsuda çıkıktı bari onuda yapsınlar :D

Evet ama kargo parasını sen veriyosun 150 150 300 eder toplam hemen hemen

Batu Arı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batu Arı

Aynen daha uzun olur yapıp göndermeleri işte yetişmezse haftasonu gelmemesi falan

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
XXXX
Aynen daha uzun olur yapıp göndermeleri işte yetişmezse haftasonu gelmemesi falan
Evet ama kargo parasını sen veriyosun 150 150 300 eder toplam hemen hemen
anladım bi garantı ubelerine bakim dedim kartal soğanlıkta varmış evime çok yakın oraya götürücem hızlıca yaparlar sanırım yanına garanti belgesai fatura felan hangilerini vermem lazım

Batu Arı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batu Arı
Garanti faturanı götürürsen daha iyi olur senin için başka isteyeceklerini düşünmüyorum

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay
Yarın asusu ara durumu izah et seni yönlendiricekler

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
XXXX
Yarın asusu ara durumu izah et seni yönlendiricekler
Garanti faturanı götürürsen daha iyi olur senin için başka isteyeceklerini düşünmüyorum
EYW teşekkür ederim konuyuda tam zamanında açmışım garantisinin bitmesine 1 ay varmış faturası elimde yok ama seri numarası ile hal oluyormuş gene riske atmayıp arayacağım ve tam da diş randevum olan hastane ile yan yana şans işte :D
1744146471619.png

Son düzenleme:

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
XXXX
@Batu Arı @halo44 dostlar selam.urunu sabah verdim garantiye şimdi bana dedikleri şey ürün sici teması almış yaptırmak istiyorsan 5 k vericeksin ben dedimki ürün sici teması almadı ıslak mendille sildim sadece dedim o ıslak mendil sıvı teması yapmış dedi bide fotoraf biraktilsr bu ürün ıslak mendille silmek suç mu bide hemen kurulamıstim ne yapabilirim bu konu hakkında

Ekler

• WhatsApp Image 2025-04-10 at 15.44.09 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-10 at 15.44.09 (3).jpeg
    103 KB · Hit: 18
Top Bottom