LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Monitör:asus rog strix xg27ucs
Geçmiş olsun dün benim de asus rog strix xg249cm monitörüm benzer sorunla rahmetli oldu garanti varsa direkt gönder sabah ilk işin o olsunAlıntıyı görüntüleMonitörümde oyun oynarken vs böyle alttaki görüntü üste yansıyor
Sorun ne kiGeçmiş olsun dün benim de asus rog strix xg249cm monitörüm benzer sorunla rahmetli oldu garanti varsa direkt gönder sabah ilk işin o olsun
2 sene oldu alalıİade et.
bende msi qprf27 eq2 diye bişeydi adı o modelde yaşadım garati duruyosa değişim yaparlar veya para iadesi garanti bittiyse geçmiş olsun düzelmezAlıntıyı görüntüleMonitörümde oyun oynarken vs böyle alttaki görüntü üste yansıyor
garantisi bitmiş olabilir kontrol ederim ama sorun nebende msi qprf27 eq2 diye bişeydi adı o modelde yaşadım garati duruyosa değişim yaparlar veya para iadesi garanti bittiyse geçmiş olsun düzelmez
Genelde panel gg oluyor panel fiyatı da zaten monitör fiyatı olduğu için geçmiş olsun diyoruz ben de yeni monitör bakıyorum dünden beriSorun ne ki
Kullanıcı hatası mı oluyor pekiGenelde panel gg oluyor panel fiyatı da zaten monitör fiyatı olduğu için geçmiş olsun diyoruz ben de yeni monitör bakıyorum dünden beri
HayırKullanıcı hatası mı oluyor peki
Anladım umarım garantisi bitmemiştirHayır
bilmiyorum bendede kalktığımda sabah oldu açtığımda dün sorun yoktu sonra oldu para iadesi yaptılar senlik bişey değildir büyük ihtimalgarantisi bitmiş olabilir kontrol ederim ama sorun ne
Anladım sağolunbilmiyorum bendede kalktığımda sabah oldu açtığımda dün sorun yoktu sonra oldu para iadesi yaptılar senlik bişey değildir büyük ihtimal