burakparlak312
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Arkadaşlar LG 75hz 1ms monitörünü kullanıyorum, şimdi yeni kasamda 6500xt i5 11400f gibi parçalar olucak 144 e geçmem daha mı sağlıklı olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Alcaksam hangi marka almalıyım msi optik düşünüyorumÇok sağlıklı olur. 165 kullanıyorum. cennet cennet. masaüstünde imlecini hareket ettirmek hiçbir zaman bu kadar zevk veremez. öyle söyliyim.
Evet kesinlikle.Arkadaşlar LG 75hz 1ms monitörünü kullanıyorum, şimdi yeni kasamda 6500xt i5 11400f gibi parçalar olucak 144 e geçmem daha mı sağlıklı olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Atar mısınız alacağınız modeli?Alcaksam hangi marka almalıyım msi optik düşünüyorum
m27f olabilir kullandığım için söyliyorum bende sorun çıktı fakat çoğu kullanan kişide çıkmadı en az sorunlu olan monitörlerden biridir.Alcaksam hangi marka almalıyım msi optik düşünüyorum
Bütçe varda biraz ekipmana yatırım yapasım ama, ama fps oyunları cok oynuyorum 144 alasım varzaten rdr2 vb oyunlarda o fps leri alacaksın çok bütçen yoksa gerek yok ancak 144 her zaman avantajdır
Bütçeniz ne kadar?Bütçe varda biraz ekipmana yatırım yapasım ama, ama fps oyunları cok oynuyorum 144 alasım var
Atar mısınız alacağınız modeli?
4500 5000 ekipman ve monitöre ayırabileceğimBütçeniz ne kadar?
Pahalı bence bu. 1699TL'ye 144 HZ Viewsonic çıkmıştı bir ara.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com