Neler Yeni

Monitörümü ilk açtığımda ekranda ışınlar çıkıyor?

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Evet onu sormuştum biraz kullanınca geçiyorsa ısınınca geçiyor demek. Panel bağlantısı sorunu bence bu.
bende de sorun tam olarak böyle oluyordu ilk 15saniye böyle oluyordu sonra düzeliyordu hatta 2-3ay böyle devam etti. (bu dediğim olayın üstünden 4ay geçti) şuan hiç olmuyor bile
Selam öncelikle geçmiş olsun.. Yeni eve geçebildim ve bilgisayarımı açtığımda yine aynı sorun oldu.. Kabloları söküp taktım hala oluyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bazı monitörlerde bunu yapıyor, monitör soğukta kalınca yapar bunu, açıldığı zaman yapmasının sebebi de bu. Monitör çalıştıkça ısındığı için çizgilerde kayboluyor. Aynı sorunu daha önce bir kaç monitörde yaşadım, monitöre herhangi bir zararı yok sadece başta geçmesini bekliyorsun bu da biraz sinir bozabilir ama üzülmene gerek yok monitörün sağlam.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Bazı monitörlerde bunu yapıyor, monitör soğukta kalınca yapar bunu, açıldığı zaman yapmasının sebebi de bu. Monitör çalıştıkça ısındığı için çizgilerde kayboluyor. Aynı sorunu daha önce bir kaç monitörde yaşadım, monitöre herhangi bir zararı yok sadece başta geçmesini bekliyorsun bu da biraz sinir bozabilir ama üzülmene gerek yok monitörün sağlam.
Aa çok mantıklı... Teşekkür ederim içim rahatlamış oldu <3

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

ozmo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Emir Gönül
Aa çok mantıklı... Teşekkür ederim içim rahatlamış oldu <3
reis aynı sorun bende de var 144hz yerine 120 hzde kullanırsan bu sıkıntı ile bir daha karşılaşmayabilirsin. Bu modelin kronik sıkıntısı çevremde kullanan herkeste bu sıkıntı var. 144hz de sıkıntı oluyor sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,759
Üyeler
162,548
Son üye
sigmacanavari1