Neler Yeni

monitörümü kaça satabilirim

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
lappelduvide
hocam 6-6.5 gider gibi ama satılması biraz zaman alabilir
2.el monitör işi satmak uzun sürer çünkü hızlı parça satışı değil mesela ekran kartı ssd ram işlemci gibi şeyleri param güvende al test et geç ancak monitörde ghostingdir kırıktır ölü pixeldir param güvende geçerli olmamasıdır kargosudur vs. vs. vs. diye ancak oturduğun semtte kolayca satarsın oda alıcı çıkması uzun sürer
farkındayım zaten ürünümde herhangi bir problem yok çok dikkatli ve bilinçli bir kullanıcıyımdır alıcı gönül rahatlığıyla istediği testi gerçekleştirebilir forumdan alıcı çıkarsa fiyatta da anlaşırız ortayı buluruz series s alıp 2k monitör çekmeyi düşünüyorum o yüzden satmak istedim varsa alıcı istanbulda gelip test edebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Lütfü A
ss atmana gerek yok bi okursan neler başaracaksın,beklediğinden az fiyat söyleyenlere haha atıyor kafa bi milyon. snerji hepsipayla ödeyip %10geri ödeme alıyosun 8350 ye geliyor. 8e düşmesi de sadece düne özel diyosun ayın 4ünden beri 8k ymış ne kadar küçük bi stoksa 8günde bitirememişler. fiyat sorma adı altına forumdan birine kitleyebilir miyim postlarına bayılıyorum.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak
ss atmana gerek yok bi okursan neler başaracaksın,beklediğinden az fiyat söyleyenlere haha atıyor kafa bi milyon. snerji hepsipayla ödeyip %10geri ödeme alıyosun 8350 ye geliyor. 8e düşmesi de sadece düne özel diyosun ayın 4ünden beri 8k ymış ne kadar küçük bi stoksa 8günde bitirememişler. fiyat sorma adı altına forumdan birine kitleyebilir miyim postlarına bayılıyorum.
adam ss atıcam dememiş,series s alıcam demiş.sende biraz okumayı öğren

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
lappelduvide
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Arif güngör
5.5k ya satılırsa dua et ikinci el monitörler çok alım satım olan şeyler değil. Ayrıca düşündüğünüzden daha az fiyat yazanları bloklamanız da ayrı bir olay 😅

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
lappelduvide
5.5k ya satılırsa dua et ikinci el monitörler çok alım satım olan şeyler değil. Ayrıca düşündüğünüzden daha az fiyat yazanları bloklamanız da ayrı bir olay 😅
arkadaşın cahillik seviyesi arşa çıktığı için blokladım konuya birçok kişi yazdı kimi bloklamışım başka kanıtın var mı çoğul konuştun da :D

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
lappelduvide
ben diyorum ki aklımdaki fiyat 7000 TL ama olur da forumdan biri ciddi almak ister fiyatta anlaşırız ortayı buluruz canım isterse 4.5k'dan satarım 5.5k'dan sanki ben monitöre 8.5 - 9K istiyormuşum gibi tepki veriyor bazıları :D

Top Bottom