Neler Yeni

Monitörün elektrik çarpması

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Nazmi Kaan
Monitörün üstüne veya sağına dokunduğum zaman ufak bir elektrik çarpıyor sebebi ne olabilir? bi iki kere böyle elektrik çarptıktan sonra görüntü gitti sonra geri geldi

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İsmail
topraklaman yoktur kuvvetle muhtemel akım kacağı var, önerim daireye kacım akım koruma takıp ,akım korumalı priz takmalısın. eğer imkan var ise kesinlikle topraklama cekmen problemi kökten çözecektir.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Nazmi Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
topraklaman yoktur kuvvetle muhtemel akım kacağı var, önerim daireye kacım akım koruma takıp ,akım korumalı priz takmalısın. eğer imkan var ise kesinlikle topraklama cekmen problemi kökten çözecektir.
Teşekkür ederim, şuan 3lü priz kullanıyorum bilgisayarın tüm kabloları ona takılı. Topraklamalı priz sorunu çözer diye okudum diğer yerlerde de. Elektrikçi çağırmama gerek var mı özellikle yoksa topraklı priz işimi çözer mi?

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İsmail
topraklı priz diye bir şey yok daireye girişte yoksa elektirikçiye başvurman lazım,sorunu kesin olmamakla birlikte akım korumalı priz bir htimal çözebilir diye düşünüyorum

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Nazmi Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
topraklı priz diye bir şey yok daireye girişte yoksa elektirikçiye başvurman lazım,sorunu kesin olmamakla birlikte akım korumalı priz bir htimal çözebilir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim sağolun, en iyisi bi elektrikçi çağırmak o zaman

Top Bottom