Monitörün hz'i yükseltebilir miyim

Jordicrusher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
Merhabalar monitörümü 165hzden daha fazlasını 200-240 hz oc ile yapabilir miyim modeli ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD GAMING MONITOR

Bildiğim kadarıyla mümkün değil bazı monitörler kendi içinde(menüsünden) oc oluyor ama o da 165 den 180 filan çıkıyor en fazla bunun dışında sanmıyorum .

Çoğu zaman ya panel yetişemiyor ya da osd görüntüyü engelliyor
merak gidermek için denenebilir

Monitör modelin özelinde mümkün mü bilmiyorum ancak genel olarak CRU (Custom Resolution Utility) ile yapılabilir.

Monitörün için sakıncalı olabilir, riski göze alıyorsan denersin. Şahsen tavsiye etmiyorum. 165 hz den max 200 e falan çıkarsın diye tahmin ediyorum. Daha önce laptop monitörümü 144 ten 170 e falan çekmiştim ama bunlar aman aman değerler değil ve monitörünü veya göz sağlığını riske atmana değmez.

mümkün fakat o kadar değeri alamayacağınız kesin. CRT değil nasıl olsa

Monitör modelin özelinde mümkün mü bilmiyorum ancak genel olarak CRU (Custom Resolution Utility) ile yapılabilir.

Monitörün için sakıncalı olabilir, riski göze alıyorsan denersin. Şahsen tavsiye etmiyorum. 165 hz den max 200 e falan çıkarsın diye tahmin ediyorum. Daha önce laptop monitörümü 144 ten 170 e falan çekmiştim ama bunlar aman aman değerler değil ve monitörünü veya göz sağlığını riske atmana değmez.
Üstüne ben ekleme yapayım her çözünürlükte her hz değeri çalışmıyor bide 1350x675 çözünürlükte 300 hz ama gözlerinden fedakarlık etmek gibi :D

144-165-180-200Hz bunlar neredeyse ayni, arkadasta anlatmis CRU ile bilincli bir sekilde yapabilirsin ama maksimum ne akdar cikabilirsin arkadas 30Hz cikabilmis fakat sen max 10Hz cikabilirsin buda hic fark yaratmaz. O hertzler neden, neredeyse ayni diyorum RTings dahil bir cok inceleme kanallarinda farklar ve testler ile bize sunuluyor ciddi fark icin bunlardan minimum 240Hz'e gecmen veya daha yuksek hertzlere. O yuzden bu saydigim hertzler neredeyse ayni bir de genel olarak 180 ve 200Hz olan degerler O.C. ile oluyor zaten 144 ve 165Hz genelde paneller.

Merhabalar monitörümü 165hzden daha fazlasını 200-240 hz oc ile yapabilir miyim modeli ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD GAMING MONITOR
oc en fazla 20hz veya 15hz sağlıyor diye biliyorum ve hepsinded e stabil olmuyor en iyisi monitörünüzü satıp bütçe ekleyip yenisini almak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri