Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Baran Kut
Fiyatlar önemli elimizde patlamasın sonra :D
Bence bunu alın hocam. Benim tahminlerim genelde tutmuyor ve bir de "he" pazarı daha gelişmiş değilken al-sata çok gitmez. Bu daha makul stoklamaya.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Yağız Berk Özel
ben açıkçası bunu da alıp stoklamak isterdim ama he modeli gelir mi şüphesiyle paramı bekletiyorum :kekw:
M1W He modeli var ya hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Klavye

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Baran Kut
M1W He modeli var ya hocam
Ben beyazına gözümü diktiydim hocam, ondan başkasını görmüyo gözüm :kekw:

Şaka bir yana evet var da buna alıcı bulamam sanki ya.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
yusuf ecer
ben açıkçası bunu da alıp stoklamak isterdim ama he modeli gelir mi şüphesiyle paramı bekletiyorum :kekw:
Monsgeek yeni HE serisinde normal swtich takılmıyor. İlk versiyonlarda hem 3 pin akko swtich hem akko manyetik swtich desteği vardı. Ama bunda sadece manyetik desteği var. Bu ne demek dersen; HE klavyelerde ses performansı direkt leş ben WASD gibi movement tuşlarında manyetik switch, diğer tuşlarda 3pin akko yellow kullanıyordum mesela. Hem HE sahibi oluyordum hem de yazım hissi mükemmel oluyordu.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Baran Kut
Monsgeek yeni HE serisinde normal swtich takılmıyor. İlk versiyonlarda hem 3 pin akko swtich hem akko manyetik swtich desteği vardı. Ama bunda sadece manyetik desteği var. Bu ne demek dersen; HE klavyelerde ses performansı direkt leş ben WASD gibi movement tuşlarında manyetik switch, diğer tuşlarda 3pin akko yellow kullanıyordum mesela. Hem HE sahibi oluyordum hem de yazım hissi mükemmel oluyordu.
bu peki 7th anniversary modeli sadece 3 pin değil mi? İlk başta ikisini de destekliyor sandım da herhalde bu o pcb değil.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
yusuf ecer
bu peki 7th anniversary modeli sadece 3 pin değil mi? İlk başta ikisini de destekliyor sandım da herhalde bu o pcb değil.
Hayır manyetik switch harici desteklemiyor.
Disclaimer: This magnetic switches keyboard does NOT support mechanical switches. However, you can purchase the PCBA separately that supports 5-pin mechanical switches

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Baran Kut
Hayır manyetik switch harici desteklemiyor.
Disclaimer: This magnetic switches keyboard does NOT support mechanical switches. However, you can purchase the PCBA separately that supports 5-pin mechanical switches
İkisini destekleyen pcbsi var mı peki ? Ben de senin dediğin gibi bir şey yapmayı düşünüyordum.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Konuya hakim olmayan birisi olarak paylaşılan link mi alinmasi daha iyi yoksa arada paylaşılanlar da daha f/p var mı ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
yusuf ecer
İkisini destekleyen pcbsi var mı peki ? Ben de senin dediğin gibi bir şey yapmayı düşünüyordum.
Eski versiyonlarda vardı, yenilerde yok. Belki karaborsadan pcbsini satan vardır xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya hakim olmayan birisi olarak paylaşılan link mi alinmasi daha iyi yoksa arada paylaşılanlar da daha f/p var mı ?
Aradığınız özellikler nedir?

Shourd

80+ Gold
güzel şeyler gelince parasızlık üzüyor ya insanı .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,278
Üyeler
163,631
Son üye