Hocam şahsen 2 senelik kullanımımda 2 kez ssd m yandı defalarca servisle uğraştım yeri geldi ghost screen sorununuda yaşadım. Bilgisayar anormal biçimde çok ısınıyor 100 dereceleri aşan sıcaklıkları bile gördüm diyebilirim. 2 yılda hiç memnun kalmadım. Monsterın olayı işlemciyi iyi koyup diğer parçaların kalitesini düşük tutmak bence.Bende 1 senedir Tulpar T7 V20.2 Kullanıyorum bana da sorabilirsiniz
Post automatically merged:
Öncelikle memnun musun? Isınıyor mu?
V15.2.1 şuana üretimde değil hocam. Ama genel olarak çoğunda bilgim var.Tam modeli ne kullandığın laptopun
Bende tam tersi güncel modellerden birini aldığım için 76 derece üstü görmedim SSD sağlığım 99 ve hiçbir şey olmadıHocam şahsen 2 senelik kullanımımda 2 kez ssd m yandı defalarca servisle uğraştım yeri geldi ghost screen sorununuda yaşadım. Bilgisayar anormal biçimde çok ısınıyor 100 dereceleri aşan sıcaklıkları bile gördüm diyebilirim. 2 yılda hiç memnun kalmadım. Monsterın olayı işlemciyi iyi koyup diğer parçaların kalitesini düşük tutmak bence.
Hocalarım selamlar. 2 yıldır monster abra v15 kasa kullanıcısıyım monster markasını almak isteyenler bu konu altına yazarsa sorularını cevaplamaya çalışırım. İyi forumlar
Kasa kalitesi olarak bence fazla umutlu olma hocam.Bu nasıl sizce? Bana göre fiyatı aşırı uygun geldi 120HZ Ips ekranı 1650Ti Ekran kartı 7100Tl Arkadaşa düşünüyoruz. Çokmu kötü kalitesi![]()
Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bu fiyatlarda Acer daha iyi işler çıkarabiliyorBu nasıl sizce? Bana göre fiyatı aşırı uygun geldi 120HZ Ips ekranı 1650Ti Ekran kartı 7100Tl Arkadaşa düşünüyoruz. Çokmu kötü kalitesi![]()
Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Asus tuf serisine bakmanı öneririm hocam. Fx506lu hn053 biraz pahalıdır ama 144 hz monitor 1660ti ve 1tb hdd 256sdd olması lazım trendyolda mevcut.Bu nasıl sizce? Bana göre fiyatı aşırı uygun geldi 120HZ Ips ekranı 1650Ti Ekran kartı 7100Tl Arkadaşa düşünüyoruz. Çokmu kötü kalitesi![]()
Bende acer nitro 5 e geçmeyi düşünüyorum 32gb ram 1tb ssd 1660tli versiyonuBu fiyatlarda Acer daha iyi işler çıkarabiliyor![]()
Tuf alınmaz ısınıyor Acer en iyisi 10K altı 10Kda MonsterAsus tuf serisine bakmanı öneririm hocam. Fx506lu hn053 biraz pahalıdır ama 144 hz monitor 1660ti ve 1tb hdd 256sdd olması lazım trendyolda mevcut.
Post automatically merged:
Bende acer nitro 5 e geçmeyi düşünüyorum 32gb ram 1tb ssd 1660tli versiyonu
Ben 2019 yılında laptopu alırken en ucuz monster 4k seviyelerindeydi ve gerçekten f/p ürünleriydi şimdi en ucuzu 7.3k dan başlıyor ve rakipleri arasındaki fiyat farkı çok azalmış durumda.Tuf alınmaz ısınıyor Acer en iyisi 10K altı 10Kda Monster![]()
Benim model ve 19.7 kaldı işte bir tek 19.7nin de üretimi durdu bu senenin f/pleirni bekliyoruzBen 2019 yılında laptopu alırken en ucuz monster 4k seviyelerindeydi ve gerçekten f/p ürünleriydi şimdi en ucuzu 7.3k dan başlıyor ve rakipleri arasındaki fiyat farkı çok azalmış durumda.
TUF A ısınıyor F değil.Tuf alınmaz ısınıyor Acer en iyisi 10K altı 10Kda Monster![]()