emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yapayım bir deneyeyim sorun olmaz inşKablo üzerinden iletim olduğu için gecikme olacağını zannetmiyorum.
yapayım bir deneyeyim sorun olmaz inşKablo üzerinden iletim olduğu için gecikme olacağını zannetmiyorum.
Bi zahmet 1. sayfaya bak açıkladım.Adam klavye mouse takılırmı gecikme olurmu diye sormuş takılmaz dedim neden kızgın atıyosun
vga kablosudur o demişsin sadece arkasında usb vardır demişsin ve monitörler görüntü almak için dedin ?Adam klavye mouse takılırmı gecikme olurmu diye sormuş takılmaz dedim neden kızgın atıyosun
deniyorum inş bireşy olmazBi zahmet 1. sayfaya bak açıkladım.
Sen monitöre usb ile çalışan bir şey takınca arkadaki kablodan dolayı (vga) görüntü iletirken onuda iletmez mi demişsin bende o sadece görüntü için dedim (eğer vga ise)kasa arkada kablodan dolayı
deniyorum bir sn@batuhankrkz38 Bazı monitörlerde dahili usb çoklayıcı vardır. Yanlış bilgi vermeyiniz.
mantıklı bak ama kablodan dolayı arkada olmasın dedim ön tarafta olsun istemiştim zaten olmadımonitöre niye klavye takıyorsun ki kasa dururken
kablo kisa mimantıklı bak ama kablodan dolayı arkada olmasın dedim ön tarafta olsun istemiştim zaten olmadı![]()