Yardım MONSTER ABRA A5 V16.7

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Bütçe
13.000
Dostlar merhaba,
Hali hazırda bulunan toplama sistemimi satma kararı aldım.
Çünkü artık eskisi gibi oyun bağımlısı değilim. Malûm yaş da ilerledi ve sorumluluklar arttı. Sattıktan sonra kendime arada bir LoL girip oynamalık ve zaman geçirmelik bir laptop almak istiyorum.
Az önce girip biraz inceledim ve fiyat ve performans olarak uygun olan Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı gözüme çarptı.
Sizce alınır mı? Veya kullanan var mı? Var ise deneyimlerini ve görüşlerini paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

Dostlar merhaba,
Çünkü artık eskisi gibi oyun bağımlısı değilim. Malûm yaş da ilerledi ve sorumluluklar arttı. Sattıktan sonra kendime arada bir LoL girip oynamalık ve zaman geçirmelik bir laptop almak istiyorum.
Az önce girip biraz inceledim ve fiyat ve performans olarak uygun olan Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı gözüme çarptı.
Sizce alınır mı? Veya kullanan var mı? Var ise deneyimlerini ve görüşlerini paylaşabilir mi?
Bütçe ne kadar

Merhaba kardeşim öncelikle elinde bir cihaz varsa bunu satıp yenisini alma sürecine girmeni önermem zaten çok kullanmicaksan sıfır cihaza da ihtiyacın olmaz. Bunun dışında 1650 ekran kartı yerine 3050 veya 3050ti ekran kartı olan benzer fiyata ürünler var incelemeni öneririm. Son olarak monster cihazlarla alakalı menteşe sorunları çokça kulağıma geldi alırken alüminyum kasa aldığına emin olmani tavsiye ederim.

İyi forumlar...

Merhaba kardeşim öncelikle elinde bir cihaz varsa bunu satıp yenisini alma sürecine girmeni önermem zaten çok kullanmicaksan sıfır cihaza da ihtiyacın olmaz. Bunun dışında 1650 ekran kartı yerine 3050 veya 3050ti ekran kartı olan benzer fiyata ürünler var incelemeni öneririm. Son olarak monster cihazlarla alakalı menteşe sorunları çokça kulağıma geldi alırken alüminyum kasa aldığına emin olmani tavsiye ederim.

İyi forumlar...
İlgin alakan ve önerilerin için çok teşekkür ederim hocam. Dikkat edeceğim çok sağol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bu kadar ucuz bu hacı :D

İlgin alakan ve önerilerin için çok teşekkür ederim hocam. Dikkat edeceğim çok sağol.

Valla Monster satiyo zaten güvenilir yani inşaallah daha da düşer

Dostlar merhaba,
Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 512GB SSD RTX 3050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200K2TX

Şuan için en f/p
1650 nerde 3050Ti nerde.
Ek olarak dlss ile daha da uçar fark.

Muhtemelen clevo kasa
@Bura.K

Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 512GB SSD RTX 3050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200K2TX

Şuan için en f/p
1650 nerde 3050Ti nerde.
Ek olarak dlss ile daha da uçar fark.
Hocam peki sizin attığınız link mi yoksa @Ataslanma27 dostumun attığı Monster Abra A5 V17.2 mi?

Dostlar merhaba,
https://app.hps.im/d7ct/40d188d0 kesinlikle bu içinde birini almanı öneririm. Linkteki monsterı da ben kullanıyorum. Senin için ordaki en mantıklısı msi ama satıcıyı bilemedim. Sonuçta hepsiburada. Kap o msi

Monster dan 3tane aileme pc aldım .Eğer alacaksınız sitesinden başka bi yerden almayım Trendyol vs direk kendisinden alın yoksa başınız agrır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,107
Üyeler
184,390
Son üye
Yusuf Aytan
Geri