Neler Yeni

Monster Abra A7 V13 vs MSI Bravo 15

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Siz bir dizüstü seçerken sadece donanımlara mı bakıyorsunuz? Oh ne güzel. Gideyim A400 Kingston SSD seçeyim nasıl olsa Gigabyte SSD'den daha iyi okuma yazma oranı var. Ama şöyle düşünün Ekranı ve donanım sorunları çıkarma olasılığı daha yüksek. 10 kişi alıyorsa 8'in de sorun çıkar diğer ikisinde de en az bir sorun çıkar. Yapmayın Allah aşkına hocam, forumda emeğiniz var şeyiniz var. Siz bari yapmayın.
Üzgünüm ama düz 3050' den kötü olan RTX,DLSS gibi teknolojilere sahip olmayan bir kartı 3050Ti yerine kimseye önermem öneremem.
Ben bu ikisi arasından düşünmeden monster' ı alırım. Alternatif varsa onu önerin. MSI Bravo alternatif değil. Gereksiz pahalı bir laptop sadece o kadar.

Bura.K

80+ Silver
Üzgünüm ama düz 3050' den kötü olan RTX,DLSS gibi teknolojilere sahip olmayan bir kartı 3050Ti yerine kimseye önermem öneremem.
Ben bu ikisi arasından düşünmeden monster' ı alırım. Alternatif varsa onu önerin. MSI Bravo alternatif değil. Gereksiz pahalı bir laptop sadece o kadar.
Ya hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Ben kaliteden bahsediyorum siz donanımdan. Bakın, kronik sorunlu bir model var. Hayalet ekran, anakart yanması, ısınma, kasa çürümesi gibi sorunları olan bir modelden bahsediyorum. Siz hala "donanım da donanım."
Adamlar MSI gibi kaliteli dizüstü yapıp bide içine 3050 mi koyacaklar? Öyle bir şey olsa bütçesini aşar. Monster'da mevcut kaliteden kısıp donanıma abanıyor. MSI falan affedersiniz s*lak mı da donanımı kısıp fiyatı şişiriyor? Sadece MSI değil. Tonlarca marka var. Biraz mantık yürütün.

Ek olarak Monster'ın bir kaç modelini kullanmışlığım ve aynı sorunlara yakalanmışlığım var. Adama giderayak sorunlu model aldırtacaksınız haberiniz yok.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Ben kaliteden bahsediyorum siz donanımdan. Bakın, kronik sorunlu bir model var. Hayalet ekran, anakart yanması, ısınma, kasa çürümesi gibi sorunları olan bir modelden bahsediyorum. Siz hala "donanım da donanım."
Adamlar MSI gibi kaliteli dizüstü yapıp bide içine 3050 mi koyacaklar? Öyle bir şey olsa bütçesini aşar. Monster'da mevcut kaliteden kısıp donanıma abanıyor. MSI falan affedersiniz s*lak mı da donanımı kısıp fiyatı şişiriyor? Sadece MSI değil. Tonlarca marka var. Biraz mantık yürütün.
Bravo 15 kasa önerip kaliteden falan mı söz etmeniz ayrı komik. MSI' ın yerel fiyat politikası kötü. Dışarıda bu laptopları görenler almıyor zaten.

RX 5500M alınmaz. Arkadaş oyun oynayamadıktan sonra kaliteli olup olmaması önemli değil. Napıcak bilgisayarla beraber mi uyuyacak ah ne kadar kaliteli ama 50 fps alabilecekken 25 fps alıyorum diye uyur.

Bura.K

80+ Silver
Bravo 15 kasa önerip kaliteden falan mı söz etmeniz ayrı komik. MSI' ın yerel fiyat politikası kötü. Dışarıda bu laptopları görenler almıyor zaten.
Hala devam ediyorsunuz. İlk defa Bravo serisini kötüleyen birisini gördüm (kalite anlamında)
Bravo serisi en kaliteli seridir (fiyat bandında en kaliteli.) Buna kimse itiraz edemez.
Monster'in sorunsuz modelleri var ancak 17,000-25,000 arasında modeller. Bazı Modelleri MSI üretimi bazı modelleri Tongfang kasadır. Bu modeli ise (v13.2 modeli) Clevo kasa yani sorunlu, plastik kasadır ve üzerinde durulmamış olan bir modeldir. İlk önce bunları ayırt edin, sonra Monster önerin.

kyagizzz

80+ Bronze

Ek olarak Monster'ın bir kaç modelini kullanmışlığım ve aynı sorunlara yakalanmışlığım var. Adama giderayak sorunlu model aldırtacaksınız haberiniz yok.
Ben kullanıyorum altına bir fan aldım rahat rahat kullanir

Bura.K

80+ Silver
Ben kullanıyorum altına bir fan aldım rahat rahat kullanir
Tek sorunu ısınma değil. Ekran, donanım gibi sorunları var. Ayrıca sadece ısınma sorunu olsa bende öneririm zaten. Ben keyfimden Bravo önermiyorum.
Ha size denk gelmemiş olabilir mi? Olabilir. Teknoloji şans işidir ancak risk almaya değmez. Neden risk alırsın ki? İki şık düşün: A şıkkı %75 doğru B şıkkı %25 doğru. Gidip B şıkkını seçip risk alır mısın? Almazsın.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Monster

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Kafa
Hala devam ediyorsunuz. İlk defa Bravo serisini kötüleyen birisini gördüm (kalite anlamında)
Bravo serisi en kaliteli seridir (fiyat bandında en kaliteli.) Buna kimse itiraz edemez.
Monster'in sorunsuz modelleri var ancak 17,000-25,000 arasında modeller. Bazı Modelleri MSI üretimi bazı modelleri Tongfang kasadır. Bu modeli ise (v13.2 modeli) Clevo kasa yani sorunlu, plastik kasadır ve üzerinde durulmamış olan bir modeldir. İlk önce bunları ayırt edin, sonra Monster önerin.
Siz bu fiyata en iyi ne önerirsiniz?

kyagizzz

80+ Bronze
Tek sorunu ısınma değil. Ekran, donanım gibi sorunları var. Ayrıca sadece ısınma sorunu olsa bende öneririm zaten. Ben keyfimden Bravo önermiyorum.
Ekranda bende sağda ışık sızması var biraz ama bu hepsinde var ipslerin.donanim da bir sıkıntı görmedim ben 7/24 afterburner açık kullanıyorum güç tüketimi sıcaklık MHz açık bir şekilde normal gibi her şey.

Bura.K

80+ Silver
Ekranda bende sağda ışık sızması var biraz ama bu hepsinde var ipslerin.donanim da bir sıkıntı görmedim ben 7/24 afterburner açık kullanıyorum güç tüketimi sıcaklık MHz açık bir şekilde normal gibi her şey.
Ekran derken ışık sızmasından bahsetmedim hocam. Ghost, hayalet ekran falan.
Siz bu fiyata en iyi ne önerirsiniz?
İlla Monster alacağım diyorsanız:
Buna bakabilirsiniz. Bütçenizi yükseltmeniz lazım.

Ama yükseltemezseniz:

16,000 TL'ye de sorunsuz Monster var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Benim monster önerdiğimi falan mı sanıyorsun hala sen? Ben bu iki laptoptan birini önerdim sadece. Dediğim gibi laf atacaksanız DÜZGÜN bir alternatif sunun. Rakip olmayan iki laptop arasında tercih yapılmaz. 3050 ROG Strix ile RX 6600XT fighter arasında kalmak gibi.

kyagizzz

80+ Bronze
Ekran derken ışık sızmasından bahsetmedim hocam. Ghost, hayalet ekran falan.

İlla Monster alacağım diyorsanız:
Buna bakabilirsiniz. Bütçenizi yükseltmeniz lazım.

Ama yükseltemezseniz:

16,000 TL'ye de sorunsuz Monster var.
Ghost ve hayalet ekran ne ?

Top Bottom