Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster Aryond a27 v1.2 ekran dan duman çıktı

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
işten eve geldim bilgisayarımı açtım youtube a girdim video izlerken bi anda ekran gitti ,arada gidip geliyordu diye çok önemsemedim 1 2 saniyeye geri gelir dedim sonra bi baktım yanık çip kokuyor ve geri gelmiyor hemen gücünü kestim soğumasınıı bekledim ardından 1 kere daha denedim ve ses soluk yok cihazı garantiye yolladım 3 aylık cihaz meşhur kullanıcı hatası almayız dimi sıvı temazsı darbe gibi hiçbir şey yok çizik dahi yok üründe bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
işten eve geldim bilgisayarımı açtım youtube a girdim video izlerken bi anda ekran gitti ,arada gidip geliyordu diye çok önemsemedim 1 2 saniyeye geri gelir dedim sonra bi baktım yanık çip kokuyor ve geri gelmiyor hemen gücünü kestim soğumasınıı bekledim ardından 1 kere daha denedim ve ses soluk yok cihazı garantiye yolladım 3 aylık cihaz meşhur kullanıcı hatası almayız dimi sıvı temazsı darbe gibi hiçbir şey yok çizik dahi yok üründe bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Kullanıcı hatası alabilirsiniz belki ama ekran yanmış büyük ihtimal sıcaklıktan diyeceğim çok şey yok garantinin ne diyeceği hakkında

Aykut D.

80+ Gold
Sizden önce evde valide hanım yada eşiniz monitörü silmiş olmasın ?

Aykut D.

80+ Gold

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizden önce evde valide hanım yada eşiniz monitörü silmiş olmasın ?
sil desemde silmezler o derece ya o pek mümkün gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıcı hatası alabilirsiniz belki ama ekran yanmış büyük ihtimal sıcaklıktan diyeceğim çok şey yok garantinin ne diyeceği hakkında
evet ekran yanmış kokuyorlu ve ince ince duman çıkıyordu aralaran

Yanlış okumuşum ama buda bir ihtimaldi ama sorun yaratmazlar alırlar
yani normalde alınması gerekirde monster arkasında durur mu ürününün yoksa kullanıcı hatası falan fistan diyip yırtmaya mı çalışır onu merak ediyorum asıl

Aykut D.

80+ Gold
sil desemde silmezler o derece ya o pek mümkün gelmedi

evet ekran yanmış kokuyorlu ve ince ince duman çıkıyordu aralaran

yani normalde alınması gerekirde monster arkasında durur mu ürününün yoksa kullanıcı hatası falan fistan diyip yırtmaya mı çalışır onu merak ediyorum asıl
Cihaz daha 3 aylık , benim 14 15 yaşındaki philips monitorum yazın sıcağında tık demeden cayır cayır çalışıyor tamamen cihazın dandikligi.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz daha 3 aylık , benim 14 15 yaşındaki philips monitorum yazın sıcağında tık demeden cayır cayır çalışıyor tamamen cihazın dandikligi.
evet o canımı çok sıktı çift monitör kullanıyordum ufak birtane 21 inc vardı yan onu main yaptım şimdi o 10 yıllık monitör bana mısın demiyor malzeme kalitesi olarak kesinlikle kaliteli değil monster

Aykut D.

80+ Gold
evet o canımı çok sıktı çift monitör kullanıyordum ufak birtane 21 inc vardı yan onu main yaptım şimdi o 10 yıllık monitör bana mısın demiyor malzeme kalitesi olarak kesinlikle kaliteli değil monster
16928615603688620725065966399957.jpg

7 8 yaşımdaydım eve alınmıştı halen daha kullanıyorum ama bakım vakti gelmiştir bir ara içerisini açıp temizlik ve kondansatör değişimi yapacağım sorun yaratmıyor ama özelliğini yitirmiştir.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Alıntıyı görüntüle
7 8 yaşımdaydım eve alınmıştı halen daha kullanıyorum ama bakım vakti gelmiştir bir ara içerisini açıp temizlik ve kondansatör değişimi yapacağım sorun yaratmıyor ama özelliğini yitirmiştir.
aga neden bu kadar çok edge kısayolu var la bende sgk da çalışıyorum ondan zorunlu kullanıyoruz da sende neden öyle :D

Aykut D.

80+ Gold

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
hocam bu laptoplar niye böyle problemli servis seyleri yüzünden cok zarar etmiyolarmı

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
kullandığım linkler genel olarak :)
Alıntıyı görüntüle
anladım iyimiş mantıklı çözüm ama benim ekran çok dolu ondan yapamıyorum böyle :D

hocam bu laptoplar niye böyle problemli servis seyleri yüzünden cok zarar etmiyolarmı
kolay kolay zarar etmezler minimim malzeme kalitesi maksimum performans gibi bir şey monster 10 üründen 2 -3 tane hatalı ürün yapsa bozulsa yada kalan 7-8 tane kalitesiz malzeme olduğu halde satan laptoptan kar marşını alıyor bu sayede o 2 - 3 laptop bozulsada değiştiriyor adamların kar marşı yüksektir büyük ihtimalle

Top Bottom