Arkadaşlar ben 2022 aralık ayında bunun v1.2 versiyonunu aldım 32 inç ve inanılmaz bir ghosting var. abartmıyorum windowsta pencereyi sağa sola götürürken bile iz kalıyordu arkada. Sonra dedim ki bu kadar da olmaz sanırım panel sıkıntılı. Götürdüm servisine ghosting sorunun normalden çok olduğunu ve oyun dışında videolarda bile ciddi sorunlar olduğunu söyledim ve ekte resimlerinide koyacağım servis kağıdının cevabını. Panelde sıkıntı olmadığı VA panelerde bu durumun normal olduğu yazılmış bende direk iade ettim. Gittim lg nin 32 inç monitörünü aldım onda yok mu var ama oyun oynanmayacak veya film izlenmeycek kadar değil. Ben resimleri atıyorum (soldaki aoc marka eski monitörüm 24'' sağdaki monster aryond a32 v1.2) Alacaklara duyurulur ASLA ALMAYIN...!!!![]()
Monster Aryond A32 V1.1 Gaming Monitör 165 Hz Siyah Yorumları - Trendyol
MONSTER Aryond A32 V1.1 32" 165hz 1ms (hdmı+display) G-sync Qhd Led Monitör MNSTR-A32V1.1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VA panel düşmanları gelmeden ihtiyacı olan alsın![]()
inanmayan arkadaşlar için windows da çektiğim ve oyunda da çektiğim videolarda var.Arkadaşlar ben 2022 aralık ayında bunun v1.2 versiyonunu aldım 32 inç ve inanılmaz bir ghosting var. abartmıyorum windowsta pencereyi sağa sola götürürken bile iz kalıyordu arkada. Sonra dedim ki bu kadar da olmaz sanırım panel sıkıntılı. Götürdüm servisine ghosting sorunun normalden çok olduğunu ve oyun dışında videolarda bile ciddi sorunlar olduğunu söyledim ve ekte resimlerinide koyacağım servis kağıdının cevabını. Panelde sıkıntı olmadığı VA panelerde bu durumun normal olduğu yazılmış bende direk iade ettim. Gittim lg nin 32 inç monitörünü aldım onda yok mu var ama oyun oynanmayacak veya film izlenmeycek kadar değil. Ben resimleri atıyorum (soldaki aoc marka eski monitörüm 24'' sağdaki monster aryond a32 v1.2) Alacaklara duyurulur ASLA ALMAYIN...!!!