Neler Yeni

Yardım Monster bu kadar mı ısınıyor?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

TALHA MURAT

80+ Silver
İlk sene ısınıp kasmaz ama ondan sonraki senelerde cehennem gibi çalışır ve hiç bi şekilde soģutamazsın

En iyisi monster yerine acer nitro lenovo ideaped asus tuf asus rog strix gibi serileri alabilirsiniz

Ama hp,casper,monster bu 3 markaya yaklaşma bile
Kardeşim bak şu Casper HP alınmazı geç bütçeye bağlı al bende 4 tane excalibur var ve bu konuyu
incele bir çok laptoptan daha iyi sıcaklığı.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
İlk sene ısınıp kasmaz ama ondan sonraki senelerde cehennem gibi çalışır ve hiç bi şekilde soģutamazsın

En iyisi monster yerine acer nitro lenovo ideaped asus tuf asus rog strix gibi serileri alabilirsiniz

Ama hp,casper,monster bu 3 markaya yaklaşma bile
Bu yoruma katılıyorum fakat monster gibi markadan dolayı değil. Diğer laptoplarda da aynı sorun yaşanıyor kendimden biliyorum.

Msi'ın gaming serisi laptoplarından almıştım geçmişte. 1 yıl güle oynaya kullandım fakat ertesi yıl ciddi ısınmalar başladı. Termal macun, hatta yeri geldi fan değişimi yaptım.

Laptoplarda genel bir sorun bu, istediğin kadar temizle, birkaç yıl içinde ciddi ısınmalar oluyor ve ısınmadan kaynaklı gözle görülür FPS düşüşü ve droplar yaşayabiliyorsun.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Isınmıyor .dd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum abra serisinde kullandıkları macun diş macunundan beter, kendin sürersen macunu Monster en iyi f/p laptopa dönüşür
kanka ben servise macunla birlikte 6 aya bir yolluyorum bakımını yapıp yolluyorlar benim ki ısınmıyor

TALHA MURAT

80+ Silver
Isınmıyor .dd

Dostum abra serisinde kullandıkları macun diş macunundan beter, kendin sürersen macunu Monster en iyi f/p laptopa dönüşür
Hayır kasadan dolayı genelde ısınma sorunu var dediğin şey genelde tulpar da oluyor ama excalibur serilerin hepsi termal macun sorunsalı.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Bu yoruma katılıyorum fakat monster gibi markadan dolayı değil. Diğer laptoplarda da aynı sorun yaşanıyor kendimden biliyorum.

Msi'ın gaming serisi laptoplarından almıştım geçmişte. 1 yıl güle oynaya kullandım fakat ertesi yıl ciddi ısınmalar başladı. Termal macun, hatta yeri geldi fan değişimi yaptım.

Laptoplarda genel bir sorun bu, istediğin kadar temizle, birkaç yıl içinde ciddi ısınmalar oluyor ve ısınmadan kaynaklı gözle görülür FPS düşüşü ve droplar yaşayabiliyorsun.
tabi illaki bu dediğiniz durum oluşur ama kullanıcının amacı bunu servise ve bakıma 6 ayda bir götürüp ilgilenerek bu performans kaybını 2 -3 seneye cekmektir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hayır kasadan dolayı genelde ısınma sorunu var dediğin şey genelde tulpar da oluyor ama excalibur serilerin hepsi termal macun sorunsalı.
Monsterın yeni kasaları neredeyse mükemmel derecede hava akışı sağlıyor, kasadan değil. Macun o kadar kötü ki diş macunu sıksam daha iyi soğutur

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
tabi illaki bu dediğiniz durum oluşur ama kullanıcının amacı bunu servise ve bakıma 6 ayda bir götürüp ilgilenerek bu performans kaybını 2 -3 seneye cekmektir
Monster'ın servisi cidden iyi, ben eski msi kullancısı olduğumdan Türkiye'de yetkili servis bulamadım. İstanbul'da bir tane var fakat işlerini düzgün yapmayıp tek servis oldukları için faiş fiyatlar veriyorlar.

O yüzden sadece marka ismine bakmayıp Türkiye'deki servislerine de bakmak lazım.

Ben şahsen monster'a güveniyorum, her ne kadar forum onaylamasa da monster kullanan 6 yakın arkadaşım var. Gayet memnunlar ve en basit sorunda bile ücretsiz servise gönderebiliyorlar.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Monster'ın servisi cidden iyi, ben eski msi kullancısı olduğumdan Türkiye'de yetkili servis bulamadım. İstanbul'da bir tane var fakat işlerini düzgün yapmayıp tek servis oldukları için faiş fiyatlar veriyorlar.

O yüzden sadece marka ismine bakmayıp Türkiye'deki servislerine de bakmak lazım.

Ben şahsen monster'a güveniyorum, her ne kadar forum onaylamasa da monster kullanan 6 yakın arkadaşım var. Gayet memnunlar ve en basit sorunda bile ücretsiz servise gönderebiliyorlar.
Evet o konuda monster cidden iyi, haterları da anlamıyorum kullanan hater da gördüm. Laptopun fanlarını silent moda alıp ısınıyor diyor ya silent moda alırsan tabi ısınır .d

Ben 6 ay falan kullandım hiç bir zama 70 üstünü görmedim valorantta bile maks 55 60
1 yıl sonra ısınmaya başlıyor. Ama macun değişince 67 üstü görmek çok zor

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
3 fan çıkışlı o laptopun o kadar ısınacağını sanmıyorum, fanlar gaming modda mı? En son termal macun ve fan temizliği bakımı ne zaman yapıldı? ayrıca o laptop 16.6.5 de değil ki. o kadar ısınmaz

Top Bottom