Monster etkinliği başladı

Evet dostum o hataları görebiliyorum. Ben de sorun yok diye başkaları da sorun yaşamıyor anlamına gelmiyor. O yüzden illaha monster isteyenler dışında kimseye Monster'ın bir modelini önermiyorum.
ben de almadan önce arkadaş niye herkes bu monsterı kötüleyip duruyor diyordum benim aldığım modelde bi sıkıntı çıkmadı 4 aydır kullanıyorum ama tabi sorunlu modeller de vardır bişey diyemem

ben de almadan önce arkadaş niye herkes bu monsterı kötüleyip duruyor diyordum benim aldığım modelde bi sıkıntı çıkmadı 4 aydır kullanıyorum ama tabi sorunlu modeller de vardır bişey diyemem
4 ayda bi sorun olmayabilir.

4 ayda bi sorun olmayabilir.
hocam ben şuana bakarım tüm testlerini yaptım sistem zorlayan oyunlarla oyunlar oynadım gayet güzel oldu ki bi sorun oldu ilerde çözümü bulunur elbet ilerde kasalı alacağım zaten

Yorumlara bakıyorum da şu önyargıları yıkmanın ihtimali bile yok. Her markada bir iki sorunlu model varken Monsterın bu kadar göze batmasını eskiden gelen önyargıya bağlıyorum.

Bugün başlıyorr up up
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlara bakıyorum da şu önyargıları yıkmanın ihtimali bile yok. Her markada bir iki sorunlu model varken Monsterın bu kadar göze batmasını eskiden gelen önyargıya bağlıyorum.
Bugün başlıyor

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Muti
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,563
Üyeler
187,210
Son üye
OzanEkinci