Monster Fps Drop (Battlefield 5)

bunu yazacağına çözüm yaz diyorum rekla repliği olduğunu biliyorum napayım reklam repliğini
ne anlatıyon kanka sen ya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu yazacağına çözüm yaz diyorum rekla repliği olduğunu biliyorum napayım reklam repliğini
2070 Li PC'de de drop yiyen arkadaşım var. Optimizasyonla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. DX12'yi kapatıp dene
2070 Li PC'de de drop yiyen arkadaşım var. Optimizasyonla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. DX12'yi kapatıp dene

ne anlatıyon kanka sen ya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,475
Üyeler
185,269
Son üye
KasliTavuk
Geri