Neler Yeni

Monster Fps Drop (Battlefield 5)

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Talha Gümüş
gürüyorum başka bişey yokmu

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
bunu yazacağına çözüm yaz diyorum rekla repliği olduğunu biliyorum napayım reklam repliğini
ne anlatıyon kanka sen ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu yazacağına çözüm yaz diyorum rekla repliği olduğunu biliyorum napayım reklam repliğini
2070 Li PC'de de drop yiyen arkadaşım var. Optimizasyonla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. DX12'yi kapatıp dene
2070 Li PC'de de drop yiyen arkadaşım var. Optimizasyonla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. DX12'yi kapatıp dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Talha Gümüş
ne anlatıyon kanka sen ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalıkapalı kapalı kapalı kapalı

Top Bottom