un1x 80+ Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 384 Dahası Reaksiyon skoru 138 İsim Samet Gökmen 29 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar şimdi benim pc Bluethooth desteklemiyor bu monster gamepad kutusu içinde bir adet dongle çıkıyor direk bu aparatı taksam gamepad görürmü yoksa ayriyetten bluetooth dongle almam lazımmı.
Arkadaşlar şimdi benim pc Bluethooth desteklemiyor bu monster gamepad kutusu içinde bir adet dongle çıkıyor direk bu aparatı taksam gamepad görürmü yoksa ayriyetten bluetooth dongle almam lazımmı.
fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,814 En İyi Cevap 29 Dahası Reaksiyon skoru 21,056 İsim Ömer Steam fieryz 29 Kasım 2020 #2 Bluetooth Dongle almana gerek yok. Zaten o gamepad Bluetooth'lu değil, kendi alıcısı var.
un1x 80+ Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 384 Dahası Reaksiyon skoru 138 İsim Samet Gökmen 29 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Fiery yazmış: Bluetooth Dongle almana gerek yok. Zaten o gamepad Bluetooth'lu değil, kendi alıcısı var. Devamı için tıklayın... Eyw çok teşekkürler dongle almıştım 75 tl onu iade edeyim hemen.
Fiery yazmış: Bluetooth Dongle almana gerek yok. Zaten o gamepad Bluetooth'lu değil, kendi alıcısı var. Devamı için tıklayın... Eyw çok teşekkürler dongle almıştım 75 tl onu iade edeyim hemen.