Monster hiç alınmazmı

Reaksiyon skoru
3
Merhaba laptop almayı düşünüyorum 2 seçeneğim var bir mağazadan alacağım

1.seçenek monster tulpar t7 v20.5 i7 12.nesil 3060 115watt 16 ram 512 ssd falan filan 30k 17.3 inç ekran

2.seçenek asus rog zeyphrus ondada r7 5800hs 75w 3050 4g var 25k 14inç ekran

Her 10 kişiden 5 i monster gömüyor 5 taneside alınabilir diyor ne yapaçam bilmiyorum monsterın hem ekran büyük hemde özellikler daha iyi lakin çoğu kişi çok sesli olduğunu ve problemlerinin çok fazla olduğunu söylüyor kimiside v 20.x modellerinin düzgün olduğunu söylüyor asusun kalitesinden hiç şüphem yok lakin hem ekran kartının hem işlemcinin kötü olması hemde ekranın baya ufak olması kafamı allak bullak etti yardımcı olacak varsa çok teşekkürler

Bi dükkanda hocam 2.el ürünler sıfır değil
2.el ürün olarak ikisini de tercih etmezdim.
mesela 2 tane dizüsstü önerilmiş.1 ay boyunca sahibinden de dizüstü kovalasanız rahatça 4060 dizüstü düşergibi.

2.el ürün olarak ikisini de tercih etmezdim.
mesela 2 tane dizüsstü önerilmiş.1 ay boyunca sahibinden de dizüstü kovalasanız rahatça 4060 dizüstü düşergibi.
Düşmesine düşer onun bende farkındayım lakin öyle bir seçeneğim yok aile büyüklerinden birine aldıracağım onlara 1 ay internette geziyim bulayım fırsatı olmuyor öyle olsa daha düzgün bir şey alırım zaten ama dükkanda kendi gözleriyle görmek isterler o yüzden mecburen bu iki seçenek kalıyor sadece bana

Düşmesine düşer onun bende farkındayım lakin öyle bir seçeneğim yok aile büyüklerinden birine aldıracağım onlara 1 ay internette geziyim bulayım fırsatı olmuyor öyle olsa daha düzgün bir şey alırım zaten ama dükkanda kendi gözleriyle görmek isterler o yüzden mecburen bu iki seçenek kalıyor sadece bana
O zaman monster alın fakat bi forumda monster alınır mı sorularına baksalar ve cevapları görseler yeterli olur.Baktın ikna olmuyor monster alırsınız.İnşallah gönlünüze göre olur

3-4k fazla verip monster harici alabiliyosan al monster o kadar kaliteli değil üni falan için alıyosanda komik oluyo xd

Çok teşekkürler sağolun en iyisi ben biraz daha bekleyeyim yarım yamalak iş pek sevmem

hangi şehirdesiniz

İkiside alınmaz. Hele monster hiç alınmaz. Monster ve Casper markalarından uzak durun.

ben geçen ay 2. el sarı siteden laptop ararken monster ve casper ilanlarına bakamdım bile 21 bine acil nakite ihtiyacı olan birinden sağlam hp victus 15 i7 13620h işlemci 75w rtx3050 [6gb} 2x8 ddr4 ramli laptop aldım test yapıp çok uyguna aldım şanslı hissediyorum

Geri