MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Merhabalar monster K3 Pro alacağım stoklara ne zaman gelir ve fiyat değişikliği olur mu? Şimdiden teşekkürler
Canlı destek otomatik zooma atiyor hocam15 Mart'ta ön sipariş başlayacakmış. Ne zaman gelir bilmiyorum. Canlı destekten sor.
Evet oradan soracaksın.Canlı destek otomatik zooma atiyor hocam
Stoklar anında biter gibi ne geliyor hocam direk on siparişten almak lazimBen de beklemekteyim bu ürünü inşallah fiyat değişikliği olmaz sitede ön sipariş 15.3.2021 yazıyor bakalım
Ön sipariş stoğu az olursa sıkıntı yaşarız gibi duruyorStoklar anında biter gibi ne geliyor hocam direk on siparişten almak lazim
Hocam alıcakların yüzde 75 i burdan aramızda bir anlaşma yapalım önceliği olanlar AlsınÖn sipariş stoğu az olursa sıkıntı yaşarız gibi duruyor
Valla 50 tl lik a4 tech klavye kullanıyorum 4.5 bin tl ekran kartına verdik bir mekanik klavyemiz olmadı.....Hocam alıcakların yüzde 75 i burdan aramızda bir anlaşma yapalım önceliği olanlar Alsın
Açıkçası hocam Piranha klavye ile duruyorum böyle fiyat performans klavye bulup alamazsam üzülürümÖn sipariş stoğu az olursa sıkıntı yaşarız gibi duruyor
Aynısı hocam da-sistem 2 var a101 klavye mouseValla 50 TL lik a4 tech klavye kullanıyorum 4.5 bin TL ekran kartına verdik bir mekanik klavyemiz olmadı.....