Peki bu nasıl fiyat performans gibiBu güzel değil clevo kasa diye biliyorum.
Hocam sizc3 bu nasıl uygun geldiKullanıyorum ısı problemi yaşıyırum bide benim modelde kronik tuş basmama var onun dışında sorun çıkarmadı bana.
Monster abra a7 v6.1
Monster tulpar t7 v13.1.1
İkiside var.
Oyunlardan ne beklentiniz olduğuna bağlı.Eğer fps çok önemli değilse deli gibi oyun oynamıyacaksanız alınır.Ama ben her türlü Dell öneriyorum çünkü ikisi'nin ram'i de 8.Yani ileride ikisine de +8 ram daha eklemelisiniz.Ona göre kararınızı verin.İkisi de üzmez.Kronik sorunları da yok diye biliyorum.Peki bu nasıl fiyat performans gibi
Acer Aspire 7 A715-42G-R7H6 AMD Ryzen5-5500U 8 GB Ram 512 GB SSD Nvidia GeForce GTX1650 15.6
Acer Aspire 7 A715 42G R7H6 AMD Ryzen5 5500U 8 GB Ram 512 GB SSD Nvidia GeForce GTX1650 15.6www.teknosa.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizc3 bu nasıl uygun geldi
Acer Aspire 7 A715-42G-R7H6 AMD Ryzen5-5500U 8 GB Ram 512 GB SSD Nvidia GeForce GTX1650 15.6
Acer Aspire 7 A715 42G R7H6 AMD Ryzen5 5500U 8 GB Ram 512 GB SSD Nvidia GeForce GTX1650 15.6www.teknosa.com
Hocam öyle çok hikayeli oyun oynamam böyle arkadaşlarla onlinede oyun oynarım gta valo forza ets benzeri oyunlar bide uygun geldi bana bu ha birde Abdullah abi zamanında bu dellde olan işlemci için yakında biticek boşuna almayın demiştiOyunlardan ne beklentiniz olduğuna bağlı.Eğer fps çok önemli değilse deli gibi oyun oynamıyacaksanız alınır.Ama ben her türlü Dell öneriyorum çünkü ikisi'nin ram'i de 8.Yani ileride ikisine de +8 ram daha eklemelisiniz.Ona göre kararınızı verin.İkisi de üzmez.Kronik sorunları da yok diye biliyorum.
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1235121087.html
Evet Acer laptop daki işlemci bir tık daha iyi fakat öyle ahım şahım fark yok.Dell olan laptopta RTX 3050 olduğu için performans olarak çok daha iyi.Aynı zamanda tasarımı da daha iyi.Dediğin oyunlarda iki laptopta da sıkıntı çekmessin fakat bazı oyunlarda Acer üzebilir.Ben Dell olanı alırdım ama senin kararın.Dell için fiyat farkına değeceğini düşünüyorum.Artı olarak sonradan +8 gb ram masrafın olacağını unutma.Ve Dell olanda 256gb depolama olduğu için +ssd veya hdd alman da gerekebilir.Ona göre hesabını yap.Laptopların kalitesi hakkında kuşkun olmasın ikisi de gayet iyi.Hocam öyle çok hikayeli oyun oynamam böyle arkadaşlarla onlinede oyun oynarım gta valo forza ets benzeri oyunlar bide uygun geldi bana bu ha birde Abdullah abi zamanında bu dellde olan işlemci için yakında biticek boşuna almayın demişti
Evet masrafları var peki acer beni 5 yıl falan rahat götürür mü hocam ha birde acer olan 10.800 zaten 150 ye falan mouse alsam 11k yapıyor para biriktirip sonradan 8 ram daha eklerim dell alsam sıkıntıya giriyorum aslında ama dell daha iyi derseniz onu alırımEvet Acer laptop daki işlemci bir tık daha iyi fakat öyle ahım şahım fark yok.Dell olan laptopta RTX 3050 olduğu için performans olarak çok daha iyi.Aynı zamanda tasarımı da daha iyi.Dediğin oyunlarda iki laptopta da sıkıntı çekmessin fakat bazı oyunlarda Acer üzebilir.Ben Dell olanı alırdım ama senin kararın.Dell için fiyat farkına değeceğini düşünüyorum.Artı olarak sonradan +8 gb ram masrafın olacağını unutma.Ve Dell olanda 256gb depolama olduğu için +ssd veya hdd alman da gerekebilir.Ona göre hesabını yap.Laptopların kalitesi hakkında kuşkun olmasın ikisi de gayet iyi.
Sağlamlık olarak 5 yıl tabi götürür.Bende kolilerin içinde duran 12 yıllık Acer laptop var çiziği bile yok.Performans olarak söylüyorsan ileride çıkacak oyunlarda performans sıkıntısı çekebilirsin ama onun dışında bir sorun olmaz.Bu arada RTX 3050 bile ilerideki oyunlarda sıkıntı yaratırcaktır.Bütçe sıkıntıysa Acer almanda bir problem yok.RTX 3050'nin tek artısı birazcık fps ve Dlss teknolojisi.O yüzden Acer alabilirsin.Evet masrafları var peki acer beni 5 yıl falan rahat götürür mü hocam ha birde acer olan 10.800 zaten 150 ye falan mouse alsam 11k yapıyor para biriktirip sonradan 8 ram daha eklerim dell alsam sıkıntıya giriyorum aslında ama dell daha iyi derseniz onu alırım
Ben performans açısından söylüyorum ya zatenSağlamlık olarak 5 yıl tabi götürür.Bende kolilerin içinde duran 12 yıllık Acer laptop var çiziği bile yok.Performans olarak söylüyorsan ileride çıkacak oyunlarda performans sıkıntısı çekebilirsin ama onun dışında bir sorun olmaz.Bu arada RTX 3050 bile ilerideki oyunlarda sıkıntı yaratırcaktır.Bütçe sıkıntıysa Acer almanda bir problem yok.RTX 3050'nin tek artısı birazcık fps ve Dlss teknolojisi.O yüzden Acer alabilirsin.
Nereden baktınız bu değerlere? Youtube dan baktığımda Dell her türlü daha fazla performans veriyor.8 gb ram daha eklediğiniz vakit o 100 fps neredeyse 250-300'e kadar çıkıcaktır.İki işlemci arasında çok fark yok zaten.O yüzden Dell her türlü daha fazla performans verir.İleriyi düşünüyorsanız Dell daha iyi olacaktır.Ben performans açısından söylüyorum ya zaten
Mesela dell de i5 10200h var ve rtx 3050 gta ve valo da daha düşük fps veriyor acere göre mesela dell gta da very high da 60 a yakın acer 70-80 arası, valoda dell medium ayarlarda 100 e yakın acer high da 110 falan
8 gb ram 150 200 fps mi arttırıyorNereden baktınız bu değerlere? Youtube dan baktığımda Dell her türlü daha fazla performans veriyor.8 gb ram daha eklediğiniz vakit o 100 fps neredeyse 250-300'e kadar çıkıcaktır.İki işlemci arasında çok fark yok zaten.O yüzden Dell her türlü daha fazla performans verir.İleriyi düşünüyorsanız Dell daha iyi olacaktır.
Evet günümüzde 8gb ram ciddi anlamda darboğaz yapıyor.+8 daha eklemek 2 kat fps artışı sağlıyacaktır.8 gb ram 150 200 fps mi arttırıyor
Haa ondan mı dell bu kadar az fps veriyor çünkü yorumlarda performansı çok kötü falan diyorlardıEvet günümüzde 8gb ram ciddi anlamda darboğaz yapıyor.+8 daha eklemek 2 kat fps artışı sağlıyacaktır.
Evet 8 ram olduğundan dolayı yazmış olabilirler.Tam performans için 16 olması lazım.Dell'in gelecekte daha çok performans vereceğini bil yeterli ona göre seçim yap.Haa ondan mı dell bu kadar az fps veriyor çünkü yorumlarda performansı çok kötü falan diyorlardı