Neler Yeni

Monster kullanan var mı

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Tabii ki Monster için söyledim Dell dev gibi harika bir firma. En iyi firmalardan. Belki benim gibi düşünmeyebilirsiniz ama en azından yurt dışı için programlama yapan adamlar benim gibi düşünüyor. 😉
Anlıyorum az önce lenovo idepad gaming 3 ve dell g15 5510 un gaming testlerine baktım lenovo daha iyi galiba işlemci yüzünden sıkıntıya giriyor laptop lenovo daha iyi dimi

KnightDavion

80+ Bronze
Tulpar T7 V20.2 almıştım arka planda hiçbir şey açık değilken forumda gezerken işlemci 65’lerde geziyordu. Gerisini sen düşün.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlıyorum az önce lenovo idepad gaming 3 ve dell g15 5510 un gaming testlerine baktım lenovo daha iyi galiba işlemci yüzünden sıkıntıya giriyor laptop lenovo daha iyi dimi
Şimdi donanımlarda önemli 10200 mü ne onu kullanan Dell'i alma bence. 5600H olan Dell önerirdim ama oda 14 Bin TL maalesef. :peeposad2:

ARDELENO

80+ Bronze
Evet kalitesiz olduğu doğru. Ama kalitelisi ile arasında 3-4k fiyat farkı var. Servisi iyi çalışıyor. Bozulursa vs 2 yıl için sıkıntı olmaz. 1.5 yıla yakın kullandım garanti dolmadan elimden çıkartmaya çalışıyorum. Sahibindene attım 1 haftadır yazan yok.

Laptopa ihtiyacın varsa m1 mac al geç. Monsterın şarjı 45 dakika zor gidiyor. Üniversite için aldım keşke masaüstü alsaydım. Hiçbir pozitif yanı yok. 3 kilo kocaman kalın taşıması kolay değiş. Yanında bir de kocaman adaptörünü taşıman lazım.

Son düzenleme:

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Şimdi donanımlarda önemli 10200 mü ne onu kullanan Dell'i alma bence. 5600H olan Dell önerirdim ama oda 14 Bin TL maalesef. :peeposad2:
Onun yerine lenovo alırım daha iyi değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kalitesiz olduğu doğru. Ama kalitelisi ile arasında 3-4k fiyat farkı var. Servisi iyi çalışıyor. Bozulursa vs 2 yıl için sıkıntı olmaz. 1.5 yıla yakın kullandım garanti dolmadan elimden çıkartmaya çalışıyorum. Sahibindene attım 1 haftadır yazan yok.

Laptopa ihtiyacın varsa m1 mac al geç. şarjı 45 dakika zor gidiyor. Üniversite için aldım keşke masaüstü alsaydım. Hiçbir pozitif yanı yok. 3 kilo kocaman kalın taşıması kolay değiş. Yanında bir de kocaman adaptörünü taşıman lazım.
Bende üniversite için alıcam yazılım mühendisliği okumak için alıcam hatta bende sistem alıcaktım forumda bazı arkadaşlar biliyor son anda döndü ailem üniversiteye gidiceksin laptop al dedi ve oyun oynadîğım için apple alamam

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bende üniversite için alıcam yazılım mühendisliği okumak için alıcam hatta bende sistem alıcaktım forumda bazı arkadaşlar biliyor son anda döndü ailem üniversiteye gidiceksin laptop al dedi ve oyun oynadîğım için apple alamam
Lenovo nun özellikleri ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Burak Parlak

oyun oynamıcaksan macbook al geç kanka

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Tulpar T7 V20.2 almıştım arka planda hiçbir şey açık değilken forumda gezerken işlemci 65’lerde geziyordu. Gerisini sen düşün.
Bu nasıl peki hem daha uygun

Abra dan uzak dur derim.
Hocam bu nasıl daha uygun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,127
İsim
Oğuz Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Demircan
Monster a kalitesiz diyolar doğru mudur
tulpar serisi var bence makina deli valla kim dediyse büyük ihtimal bütçesi yetmediği için abra alıp ezikliyorlar markayı

Top Bottom