Monster kullanan var mı

yaklaşık 1.5 senedir abra kullanıyorum öncesinde de 1 adet abra serisi kullanmıştım. baktığınızda giriş seviyesi ama ben oldukça memnunum. Kasasında hiçbir yıpranma vs. olmadı 1 kez ufak bir sorun oluşmuştu ekranı üzerinde onuda anında hızlı bir şekilde 1 günde değiştirip teslim aldım. Bakımlarını vs. normalde ben yapmama rağmen götürdüğümde macun bakımlarınıda halletmişti m.hizmetleri sağolsun.

Abra dan uzak dur derim.

Abra dan uzak dur derim.
Attiğım linkteki dell nasıl acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 1650 almaktan iyidir.
Tamamdır hocam

Klima yoksa alınır.
Yakın fiyatta diğer markalar varken yüzüne bakılmaz.

Dolar bu seviyelerde değilken 10kya Dell G15 5510 almıştım, taş gibi laptop. Ama bu dolar kuruyla 10k fiyatlı üründen memnun kalmak zor.
Ryzen 5600H olan değil mi?

Dolar bu seviyelerde değilken 10kya Dell G15 5510 almıştım, taş gibi laptop. Ama bu dolar kuruyla 10k fiyatlı üründen memnun kalmak zor.
Giriş seviyesi laptoplar malzeme kalitesi ortada yani. Alır bir soğutucu kullanırsın. Söyle kötü böyle kötü demeye gerek yok. :)

Klima yoksa alınır.
Yakın fiyatta diğer markalar varken yüzüne bakılmaz.

Ryzen 5600H olan değil mi?
Yüzüne bakılmazı monster için mi söylediniz dell için mi

Giriş seviyesi laptoplar malzeme kalitesi ortada yani. Alır bir soğutucu kullanırsın. Söyle kötü böyle kötü demeye gerek yok. :)
Doğru diyosunuz aslında

Yüzüne bakılmazı monster için mi söylediniz dell için mi

Doğru diyosunuz aslında
Tabii ki Monster için söyledim Dell dev gibi harika bir firma. En iyi firmalardan. Belki benim gibi düşünmeyebilirsiniz ama en azından yurt dışı için programlama yapan adamlar benim gibi düşünüyor. 😉

Geri