Lowe
80+ Bronze
SDAG8ODTGAS8OTGSDI9OASHSDASDADSDAWSDAMonster dendiğinde aklıma direkt fan sesi geliyor artık.
SDAG8ODTGAS8OTGSDI9OASHSDASDADSDAWSDAMonster dendiğinde aklıma direkt fan sesi geliyor artık.
Bütçe en fazla 12 k güzel bişeyler arıyorumButceniz nedir tam
Keşke tek sorun o olsaydı.Basit bir sorun o.Monster dendiğinde aklıma direkt fan sesi geliyor artık.
Evet 1650 almaktan iyidir.Bütçe en fazla 12 k güzel bişeyler arıyorum
https://www.incehesap.com/dell-g15-4b200f82c-15-6-full-hd-gaming-notebook-fiyati-50223/
Aslında böyle bişey vae rtx 3050 var tercih edilebilir mi en azından ekran kartı yeni
Attiğım linkteki dell nasıl acabaAbra dan uzak dur derim.
Tamamdır hocamEvet 1650 almaktan iyidir.
Dolar bu seviyelerde değilken 10kya Dell G15 5510 almıştım, taş gibi laptop. Ama bu dolar kuruyla 10k fiyatlı üründen memnun kalmak zor.Bütçene uyan özelliklerdeki laptobu al geç, 10 bin TL veripte laptoptan memnun kalan zaten görmedim.
Ryzen 5600H olan değil mi?Dolar bu seviyelerde değilken 10kya Dell G15 5510 almıştım, taş gibi laptop. Ama bu dolar kuruyla 10k fiyatlı üründen memnun kalmak zor.
Giriş seviyesi laptoplar malzeme kalitesi ortada yani. Alır bir soğutucu kullanırsın. Söyle kötü böyle kötü demeye gerek yok.Dolar bu seviyelerde değilken 10kya Dell G15 5510 almıştım, taş gibi laptop. Ama bu dolar kuruyla 10k fiyatlı üründen memnun kalmak zor.
Yüzüne bakılmazı monster için mi söylediniz dell için miKlima yoksa alınır.
Yakın fiyatta diğer markalar varken yüzüne bakılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5600H olan değil mi?
Doğru diyosunuz aslındaGiriş seviyesi laptoplar malzeme kalitesi ortada yani. Alır bir soğutucu kullanırsın. Söyle kötü böyle kötü demeye gerek yok.
Tabii ki Monster için söyledim Dell dev gibi harika bir firma. En iyi firmalardan. Belki benim gibi düşünmeyebilirsiniz ama en azından yurt dışı için programlama yapan adamlar benim gibi düşünüyor.Yüzüne bakılmazı monster için mi söylediniz dell için mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru diyosunuz aslında