Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Şehir dışında okuduğum için laptop almam gerek.Aynı zamanda oyun oynadığım için gaming laptop almak istiyorum.Monster serisini bütçeme göre çok uygun buldum bütçem 6k-7k civarı olmakta şimdi ben baya araştırdım önce asus tuf serisinden almayı pilanlıyordum ama 60 hz oldukları icin vazgectim monster fiyatına gore cok cok iyi bana göre fakat yorumlarda 2 3 kez 25 ms ekran muhabbetiyle karsılastım bilen arkadaslar bu olayı aydınlatabilir mi ve aşşağıya koyacağım laptop linkleri almakta kararsız kaldığım laptoplardır.Kullanan öneren önermeyen herkes yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
www.monsternotebook.com.tr
www.monsternotebook.com.tr
ikisinin arasında boyut farkı var donanım olarak aynı 200 tl fark var bütcem yeterse büyük olanı alıcam ve 8 gb ram ekletip 16 gb yapıcam.
Abra A5 V15.5 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V15.5 15,6" Gaming Laptop gerçek canavarlar için tasarlandı. 10. Nesil i5-10300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı ile beklentilerin ötesine geçin!
Abra A7 V12.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A7 V12.1 17,3" Gaming Laptop ile yeniliği keşfet, ufkunu genişlet, oyun dünyasını sömür ve rakiplerini yok et! Intel i5 - 10300H'nin enerjisine tanık olun!