Monster laptop 25 ms

Lowness

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Şehir dışında okuduğum için laptop almam gerek.Aynı zamanda oyun oynadığım için gaming laptop almak istiyorum.Monster serisini bütçeme göre çok uygun buldum bütçem 6k-7k civarı olmakta şimdi ben baya araştırdım önce asus tuf serisinden almayı pilanlıyordum ama 60 hz oldukları icin vazgectim monster fiyatına gore cok cok iyi bana göre fakat yorumlarda 2 3 kez 25 ms ekran muhabbetiyle karsılastım bilen arkadaslar bu olayı aydınlatabilir mi ve aşşağıya koyacağım laptop linkleri almakta kararsız kaldığım laptoplardır.Kullanan öneren önermeyen herkes yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
ikisinin arasında boyut farkı var donanım olarak aynı 200 tl fark var bütcem yeterse büyük olanı alıcam ve 8 gb ram ekletip 16 gb yapıcam.

Evet, bu ekranların çoğunda çok yüksek gecikme süreleri var. Ama zaten laptopların çoğunda var. Çok kafaya takmaya gerek yok. Onun yüksek bir MS gecikmesine sahip olduğunu bilmediğiniz fark etmeyecektiniz bile.

Evet, bu ekranların çoğunda çok yüksek gecikme süreleri var. Ama zaten laptopların çoğunda var. Çok kafaya takmaya gerek yok. Onun yüksek bir MS gecikmesine sahip olduğunu bilmediğiniz fark etmeyecektiniz bile.
Evet size katılıyorum fakat günümüz laptopların 8 ms falan oldugunu biliyorum yani hiç etkilemeyecekse sorun yok tabi teşekkürler

Bütün monitörler ve laptoplar 1 Ms değil. Ekran en üstten en alta doğru gecikmesi artar. Ama size şöyle diyeyim 0-20 arası EXCELLENT
20-xx arası iyi oluyor.
Yani bir monitörde 1MS yazıyor ama tüm görüntü 1Ms değil.
1 piksel 1 Ms diye tüm görüntü 1Ms olmuyor. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,250
Üyeler
188,727
Son üye
emregngr
Geri