- Bütçe
- 66000
Kime sorsam o alınmaz bu alınır diyor gerçekten şaşırdım artık biz ne alacağız aklımda bu laptop var nasıl sizce altına soğutucu da alacağım
Bu fiyata 5070 gamegaraj alırsınKime sorsam o alınmaz bu alınır diyor gerçekten şaşırdım artık biz ne alacağız aklımda bu laptop var nasıl sizce altına soğutucu da alacağım
Kardom sağ ol alınmaz diyenler kullanıyorlar mı bilmiyorum ama eyvallah kardom kardom kardomkardom ben abra a7 den yazıyorum kardom ve gayet alınır kullanılır kardo şu an tek sıkıntı panelde 5 tane ölü piksel var fakat ben sağa sola çarptım laptop u onun haricinde kardom batarya değiştirdiler sadece bi ara elk çok gidip geldi ondan dolayı bu 2 şey haricinde sıkıntı yaşamadım kardom (maşAllah)
Link açılmıyor bende ama v14 v19ları sakın alma. Tulpar serisi biraz daha iyiKime sorsam o alınmaz bu alınır diyor gerçekten şaşırdım artık biz ne alacağız aklımda bu laptop var nasıl sizce altına soğutucu da alacağım
Altta attığım model nasıl hocam alınır mı?Link açılmıyor bende ama v14 v19ları sakın alma. Tulpar serisi biraz daha iyi