Yardım Monster Laptop alınır mı?

Alınmaz hocam monster pişmanlıktır.Ömür boyu bakım ama ömür boyu sorun garantisi.

hayır alınmaz

Ben 4 sene kullandım bir sorununu görmedim ama ilk tercih olmamalı.

Bence alınmaz. Fiyat performans olma özelinden çok uzaklaştı

şu an bunu monsterdan yazıyorum hocam. tulpar serisi 20.1 model,3060 ekran kartı var bunda.Ekran elimde kaldı.17.3 ekrandan kaynaklı+ malzeme kalitesi...Ekran yerinden koptu haftaya servise götürüp menteşeye kaç para isteyecekler onu sorucam...İnanılmaz adi ve plastik bir kasası var.Havalandırma kanallarındaki parçalar hep kırıldı benim.Ayrıca vidaları yalama yapmış kasa acılıp duruyor.Kısacası uzak dur

birde karşısındaki alıcıyı ***** yerine koyuyor. peşine taksit derken komisyon faiz fark vade ne varsa hepsini içine koymuş zaten. illa alınacaksa Abra serisi kasa kalitesi Tongfang olduğundan daha iyi diyorlar.

kardom ben abra a7 den yazıyorum kardom ve gayet alınır kullanılır kardo şu an tek sıkıntı panelde 5 tane ölü piksel var fakat ben sağa sola çarptım laptop u onun haricinde kardom batarya değiştirdiler sadece bi ara elk çok gidip geldi ondan dolayı bu 2 şey haricinde sıkıntı yaşamadım kardom (maşAllah)

kardom ben abra a7 den yazıyorum kardom ve gayet alınır kullanılır kardo şu an tek sıkıntı panelde 5 tane ölü piksel var fakat ben sağa sola çarptım laptop u onun haricinde kardom batarya değiştirdiler sadece bi ara elk çok gidip geldi ondan dolayı bu 2 şey haricinde sıkıntı yaşamadım kardom (maşAllah)
Kardom sağ ol alınmaz diyenler kullanıyorlar mı bilmiyorum ama eyvallah kardom kardom kardom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz diyenler neler kullanıyorsunuz ne alınır bu fiyata ram SSD ekran kartı önemli benim için ekran kartı değil de diğerleri hemen hemen bu ayarlarda olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,361
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri