Neler Yeni

MONSTER LAPTOP ÖNERİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Fırat Cakar
Merhabalar herkese

Monster sitesindeki laptoplarda peşin fiyatına 12 taksitli laptop satıldığını duyunca almak istedim sizce hangisini almak mantıklıdır. Aşırı oyun oynayan biri değilim ama bir laptop olarak 3-4 sne sonrada idare edicek ısınma sorunu etmicek şekilde pc önerir misiniz

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Merhabalar herkese

Monster sitesindeki laptoplarda peşin fiyatına 12 taksitli laptop satıldığını duyunca almak istedim sizce hangisini almak mantıklıdır. Aşırı oyun oynayan biri değilim ama bir laptop olarak 3-4 sne sonrada idare edicek ısınma sorunu etmicek şekilde pc önerir misiniz
Monster parça kalitesi olarak 3-4 sene götürür mü bilemem ama başka markalar daha iyi olabilir

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Qwerty1029384756
30-35ms ekran, rezalet kasa bir laptop neden istiyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
yolcu arslan
Bendede var oyun bilgisayarı ama eğer ekran kısmında sorun yaşamazsanız iyi bir yaşarsanız mosnter garanti maranti dinlemez haşırt diye boru gibi fiyatlandırma yapar.
Abra ve Tulpar bilgisyarların ekranlarının çoğu sorunlu.
Eskiden önerirdim bu markayı ama bence Lenovo Asus Dell Msi bunlara bak.
Tüketicinin arkasında durmayan marka monster.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren C
Merhabalar herkese

Merhabalar öncelikle laptopdan beklentinizi tam anlamıyla belirlemeniz gerektiği kanısındayım. Şimdiye kadar MSI katana series den Monster a kadar kullananların olduğu bir çevrede bulundum ve genel olarak oyuncu laptopları maalesefki ısınır ve pil güç tüketimi fazladır. Genellikle bunu dengelemeye çalışan windows bilgisayarlarda ise başka sorunlar ortaya çıkmaktadır dell in 40 series kartlı laptopları gibi fakat yinede güçlü bir donanıma sahip olsun hem oyun hemde iş açısından sıkıntı çıkarmasın diyorsanız (fanları bütün sınıfı havalandırmasın :D) tercihinizi Asustan yana yapmanız bir tık daha iyi olacaktır. Fakat dediğim gibi az ısınan bir oyuncu laptopuna şimdiye kadar denk gelmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,142
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom